ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Volleyleague ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018.

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ο σχεδιασμός του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικού σε όλα τα επίπεδα, για τη νέα αγωνιστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι εδώ και λίγα 24ωρα ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας για το πρωτάθλημα Volleyleague περιόδου 2017-2018. 
Οι φίλοι της ομάδας που στέκονται συμπαραστάτες μας όλα αυτά τα χρόνια θα είναι σε θέση να προμηθευτούν τις «χρυσές» κάρτες διαρκείας αξίας 120 ευρώ και τις «μπλε» αξίας 70 ευρώ. Ανακοινώνουμε δε, ότι για τους φίλους που θα θελήσουν εντός των επόμενων 20 ημερών να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας τους και να ανανεώσουν έτσι την σταθερή παρουσία τους στις κερκίδες για τους αγώνες της νέας σεζόν, θα υπάρξει έκπτωση έως και 20 ευρώ.
 Για να κρατήσετε θέση και να προμηθευτείτε τις κάρτες διαρκείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού στην πλατεία Κύπρου από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 με 13.00 και Σάββατο 10 με 12.30 και απογεύματα την Τετάρτη 18.30 με 20.30 Στα γραφεία μας διαθέτουμε και μηχάνημα POS….

 Φίλε του Εθνικού μας , φίλε του βόλεϊ…
 Ο σύλλογος μετρά 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας ! Γίνε και εσύ μέρος της


 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ