ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ -ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος

Μετά από 2 χρόνια ξεχωριστής πορείας,  Δημήτρης Αποστολίδης και  Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό η ΠΑΕ Νίψας να έχει μια πετυχημένη πορεία  στην  Α κατηγορία Έβρου .

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ

Προπονητής της ομάδας παραμένει ο νυν τεχνικός Δημήτρης Αποστολίδης έχοντας πράξει εξαιρετική δουλειά και αποτέλεσμα την προηγούμενη χρονιά και έχοντας πλέον ως συνεργάτη και σύμμαχο σ'αυτη του την προσπάθεια τον Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο..
Ο ρόλος του Κωνσταντίνου Αλεξόπουλου θα είναι περισσότερο οργανωτικός(μεταγραφές,προετοιμασία,συνδετικός κρίκος διοίκησης και παιχτών)..

Μετά το περσινό πέρασμα του ως τεχνικός διευθυντής ακαδημιών του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ,και αποκτώντας την ανάλογη εμπειρία μπορεί να αντεπεξέλθει και να βοηθήσει με τις γνώσεις και τις ικανότητες του σ΄αυτόν τον ρόλο και την ομάδα της ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ..
Η επανένωση αυτών των 2 ταλαντούχων προπονητών σίγουρα δημιουργεί προσδοκίες και όνειρα στη διοίκηση και τους φίλαθλους της ομάδας για μια πετυχημένη πορεία.

  ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ