ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017
Στη διάθεση των φιλάθλων του ΟΡΕΣΤΗ τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

 Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας του Σωματείου:

Η ανακοίνωση του σωματείου:

Κυκλοφόρησαν οι φετινές Κάρτες Διαρκείας του Συλλόγου μας (2017 - 2018). Η τιμή τους κυμαίνεται στα 25 € και είναι προσιτή σε κάθε πορτοφόλι.
Επομένως όποιος αγαπά το Σύλλογο, όποιος σέβεται και εκτιμά το έργο της Διοίκησης, όποιος ενστερνίζεται τους στόχους της ομάδας και θέλει να είναι ενεργός στην προσπάθεια επίτευξης τους, ας την προμηθευτεί.
 Διατίθεται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς οι φωνακλάδες και απαιτητικοί της κερκίδας. Να ευχηθούμε να διατεθεί όχι μόνο σε όλους του φίλους της ομάδας αλλά και σε όλους τους φιλάθλους της περιοχής μας ώστε να ενισχυθούν σημαντικά τα οικονομικά του Ορέστη μας.
 Η φετινή αγωνιστική περίοδος αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη για την ιστορία του Συλλόγου. Όλοι μαζί κοντά στην ομάδα, μπορούμε να βοηθήσουμε από οποιαδήποτε θέση.
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ