ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Tουρκόφωνη εφημερίδα (Birlik), κάνει λόγο για "Δήθεν Ποντιακή Γενοκτονία" με αφορμή την εμφάνιση της ερασιτεχνικής ομάδας ΠΑΕ Ποντίων του χωριού Θρυλόριου στην Κομοτηνή ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ.


Μέσω του facebook η ΠΑΕ Ποντίων  παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18  με το εξής σχόλιο:

"Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2017-2018....ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΗ -ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝ ΟΨΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ..."


Το δημοσίευμα όπως χαρακτηριστικά, η δίγλωσση (ελληνικά και τουρκικά) ιστοσελίδα tourkikanea.gr αναφέρει είναι το παρακάτω :

"ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ

ΣΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2017-2018 ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Στον νομό Ροδόπης στην ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018 θα εμφανιστούν στα γήπεδα με φανέλα με την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨.
Η ερασιτεχνική ομάδα ΠΑΕ Ποντίων του χωριού Θρυλόριο του δήμου Κομοτηνής, στην ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018, στους αγώνες που θα δώσει, θα εμφανιστεί με το σύνθημα ¨ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ-ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ¨  της δήθεν ¨Ποντιακής Γενοκτονίας¨.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 έτη από την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨, πολλές οργανώσεις από τώρα κάνουν σημαντικές ετοιμασίες και σχέδια.

Αναφέρεται πως και  άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται σε άλλα μέρη της Ελλάδας θα εμφανιστούν με παρόμοιες φανέλες.

ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ FIFA, UEFA ΚΑΙ Η ΕΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ;

Τώρα όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στην FIFA. Διότι είναι γνωστό πως παγκοσμίως στα γήπεδα απαγορεύεται η πολιτική, ο ρατσισμός και η πρόκληση της απέναντι πλευράς. Αποτελεί θέμα ενδιαφέροντος το τι μέτρα θα λάβουν άραγε σε αυτή την κατάσταση πρώτα οι FIFA και UEFA και μετά η ΕΠΣ Ροδόπης" 
(http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13047-rodop-lnde-2017-2018-sezonunda-sahalara-soezde-qpontus-soykirimiq-formasiyla-cikacaklar.html).

Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ