ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΓΙΑ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΑ Η ΟΜΑΔΑ !!

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, έκανε την προσφυγή, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα και την ελευθερία του.
Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ, λήγει το καλοκαίρι του 2018.
Δικάσιμος δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει εντός των επομένων ημερών.
Ο Πασχαλάκης ανήκει στους Ηπειρώτες τον  τελευταίο 1,5 χρόνο, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Πανθρακικό ,Ηλιούπολη και Λεβαδειακό .
Είναι πολύ πιθανό, πάντως, ο Έλληνας πορτιέρο να προχώρησε σε αυτή την κίνηση όντας απογοητευμένος από τους ανθρώπους του ΠΑΣ, οι οποίοι δεν τον πούλησαν τελικά παρότι υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που κάνει λόγο για ανέντιμη συμπεριφορά και προφανή αχαριστία!!

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

"Με μεγάλη έκπληξη αλλά και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε χθες την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πασχαλάκη.
Την προσφυγή ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν μόλις από μια εβδομάδα δήλωνε σε συνέντευξη του στα μέσα ενημέρωσης ότι περνάει πολύ καλά στον ΠΑΣ, στην ομάδα δηλαδή που του έδωσε τη δυνατότητα να δείξει το ταλέντο και τις ικανότητες του, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.
Και σήμερα ο ίδιος αυτός ποδοσφαιριστής, επιδεικνύοντας προφανή αχαριστία, προσφεύγει εναντίον της ομάδας που τον πίστεψε, εναντίον της Διοίκησης, των προπονητών και φυσικά εναντίον του κόσμου, που τον στήριξε και τον έκανε βασικό τερματοφύλακα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κι όλα αυτά για 2360 €.
Μέσα από τον ΠΑΣ, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε, αγαπήθηκε, έφτασε ακόμα και στο κατώφλι της εθνικής ομάδας. Και είναι γεγονός ότι δεν περιμέναμε ποτέ από ένα δικό μας παιδί να μας σύρει στα δικαστήρια, πόσο μάλλον για ένα ποσό της τάξης των δύο χιλιάδων ευρώ.
Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση τέτοια ανέντιμη συμπεριφορά εκ μέρους του.
Διότι αν είχε κάποιο θέμα με την ομάδα ή κάποιο παράπονο, όφειλε πρωτίστως να έρθει και να το πει ευθέως στη Διοίκηση και στον προπονητή του και όχι να ενεργεί πίσω από την πλάτη τους και με τρόπο εντελώς εκδικητικό, καταθέτοντας προσφυγή και ζητώντας εκτός από την επιδίκαση του ανωτέρω ποσού, επιπλέον και την επιβολή ποινών εναντίον της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
Η συμπεριφορά του αυτή βέβαια μόνο άσχημο αντίκτυπο δύναται να προκαλέσει στον ίδιο ως ποδοσφαιριστή, που θα τον ακολουθεί και στις επόμενες ομάδες με τις οποίες θα συνεργαστεί, αν και ελπίζουμε ότι μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας δεν θα ξαναφερθεί με αυτό τον τρόπο σε καμία από τις μελλοντικές ομάδες του.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πάντως δεν θα ξεχαστεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα κοιτάει πάντα στο μέλλον, ο Αλέξανδρος ανήκει πλέον στο παρελθόν".

Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ