ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017


Για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα Α Έβρου  , Άρδας Καστανεών και ο προπονητής Παναγιώτης Μυλωνάς θα πορευτούν μαζί  και με επίσημη ανακοίνωση ανανέωσαν την συνεργασία τους.  

Η Ανακοίνωση της διοίκησης

Ο Άρδας ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας για 2η συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή ποδοσφαίρου της Παναγιώτη Μυλωνά, ο ο οποίος θα συμπληρώσει τέσσερα συνεχόμενα χρόνια παρουσίας , τα δυο πρώτα ως ποδοσφαιριστής . 
 Βάζοντας ως στόχο την σταδιακή ανανέωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα το περασμένο καλοκαίρι εμπιστευτήκαμε για το αγωνιστικό κομμάτι τον άπειρο ως προπονητή Παναγιώτη Μυλωνά με συνοδοιπόρο τον φίλο του , παίκτη μας και ψυχή της ομάδας Σωτήρη Ντινούδη . 
 Η πολύ καλή δουλειά που έγινε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, παρουσιάζοντας μια ομάδα πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου, η άψογη συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου , η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η διοίκηση από την αρχή ήταν οι βασικοί λόγοι της παραμονής του Παναγιώτη Μυλωνά στον πάγκο του Αρδα και για την επόμενη χρονιά. 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ