ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΘΑΝΟΣ ΤΟΠΟΥΖΗΣ: ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ακόμα ένας Εβρίτης  ποδοσφαιριστής που φέτος έχει βγάλει μάτια αγωνιζόμενος  στην Κρήτη με τα χρώματα του Ερμή Ζωνιανιών Football League 2 θα απασχολήσει αρκετές ομάδες στη μεταγραφική περίοδο. 

Ο λόγος για τον έμπειρο πλέον Θάνο Τοπούζη (1992), ποδοσφαιριστής με  επιθετικές αρετές 8 γκολ φέτος με την Κρητική ομάδα, έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και το ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες είναι αρκετά έντονο.

Σε μια σύντομη ομιλία που είχαμε με τον ποδοσφαιριστή, μας είπε πως ήρθε πίσω στην πατρίδα του (Δαδιά ) να δει τους συγγενείς του ,να ξεκουραστεί και να σκεφτεί που θα αγωνιστεί την επόμενη ποδοσφαιρική  περίοδο .

Ο Θάνος μας αποκάλυψε πως είναι αρκετά έμπειρος πλέον να διαπραγματευτεί τις προτάσεις  που δέχεται καθημερινά από όλη την Ελλάδα.
Θέλει όπως τόνισε χαρακτηριστικά να αγωνιστεί σε ομάδα που θα έχει ξεκάθαρα πρωταγωνιστικό  στόχο .
Είμαι ποδοσφαιριστής ,ζω από το ποδόσφαιρο  θα κοιτάξω την καλύτερη προσφορά και το συμφέρον μου κατέληξε ο Εβρίτης στράικερ .
Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


 Διαβάστηκε
free website counter

 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ