ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ΠΙΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ Football League και Γ ΕΘΝΙΚΗ

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Σήμερα  Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την 12η μεσημβρινή της ίδιας ημέρας, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.
Η Γενική Συνέλευση, πέραν όσων ορίζει το υπάρχον καταστατικό ως θέματα της Γ.Σ., θα έχει πρωτίστως καταστατικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση το προτεινόμενο από την FIFA, την UEFA και την Π.Δ.Ε. νέο καταστατικό της Ε.Π.Ο.
Επίσης θα κριθεί οριστικά η μορφή του πρωταθλήματος της Football League, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα πρέπει να εγκρίνει τόσο την προκήρυξη της Football League όσο και αυτή της Γ’ Εθνικής.
Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής η Football League επίσημα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού με δηλώσεις του έχουν απορρίψει το σενάριο των δύο ομίλων με ταυτόχρονη αύξηση των ομάδων.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ