ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές επιδείξεις του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές επιδείξεις του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 10 Ιουν 17 στο Προθερμαντήριο Μαΐστρου.
 Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πρόοδό τους σε γονείς, συγγενείς και φίλους με ασκήσεις και χορευτικά, ενώ τα αγωνιστικά τμήματα παρουσίασαν μέρος των προγραμμάτων της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, ενθουσιάζοντας το κοινό.
Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκοτσίδης Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γερακόπουλος Χρήστος, οι οποίοι απένειμαν μετάλλια και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές και τις αθλήτριες.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο σύλλογος αποχαιρέτησε τον πρωταθλητή Γιώργο Κελεσίδη, ο οποίος τη νέα αγωνιστική χρονιά θα προπονείται στη Θεσσαλονίκη με την Εθνική Ομάδα Εφήβων, με αναμνηστική πλακέτα που του απένειμε ο προπονητής του Δημήτρης Μπαξεβανίδης.
 Επίσης μια ανθοδέσμη με τις καλύτερες ευχές μας δόθηκε στην προπονήτρια του συλλόγου μας Αντωνία Καλαφατζή, η οποία από τον Σεπτέμβρη ξεκινάει μεταπτυχιακές σπουδές στη Σκωτία.
 Και στους δύο ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ευχαριστούμε τους γονείς και όλους τους φίλους της ενόργανης γυμναστικής, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Ο.Ε.Γ.Α. Επίσης τους προπονητές μας Δημήτρη Μπαξεβανίδη, Θοδωρή Μπουτάκη, Ειρήνη Κουφάκη, Αντωνία Καλαφατζή και Ανέστη Μελιξετιάν, που μοχθούν καθημερινά για τη σωστή εκγύμναση των αθλητών και την επίτευξη πολλών διακρίσεων σε όλες τις διοργανώσεις. 
Τέλος ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους γονείς των αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων για τη στήριξη και την αγάπη τους. Γι’ αυτόν τον λόγο στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά τους πρόσφεραν χειροποίητα μαγνητάκια με την επιγραφή: «Σ’ ευχαριστώ, γιατί είσαι Εσύ…. Γιατί είσαι Εκεί».
Σας περιμένουμε στο πάρτι του συλλόγου μας στον παιδότοπο «ΧΑΡΑΜΑ» την Κυριακή 18 Ιουνίου 17 και ώρα 11¨00, μαζί με τις φίλες και τους φίλους σας, γιατί η ενόργανή γυμναστική είναι και παιχνίδι!!
Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τις 30 Ιουνίου 17.,Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ