ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ FC Ο Α.Ο.ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017


Συνεχίζει  να κάνει πράξη το σύνθημα ο ΑΡΤΟΜΗΤΟΣ FC «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα».

Αυτή τη φορά το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου αγκαλιάζει τον Έβρο και καλωσορίζει το νέο του μέλος, τον ΑΟ Καππαδοκών με έδρα την Αλέξανδρούπολη.
 Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στην ακριτική πόλη ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τον πρόεδρο του ΑΟ Καππαδοκών Κωνσταντίνο Τηλέγραφο που δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:
« Επιλέξαμε την συνεργασία μας με τον Ατρόμητο που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί είναι ομάδα που διαθέτει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα και εμπιστεύεται τους Έλληνες παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την συνεργασία μας ποιοτικά και μέσα από την τεχνογνωσία που θα μας προσφέρει θα βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν ταλέντο να κάνουν το κάτι παραπάνω και τα υπόλοιπα παιδιά να διασκεδάζουν και να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο».
 Και ο κ. Τηλέγραφος συμπλήρωσε: «Το σωματείο μας ιδρύθηκε το 1994 και διαθέτουμε Ανδρική Ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία Έβρου καθώς και Ακαδημία με 120 παιδιά. Από εμάς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και έχουμε δώσει αρκετούς παίκτες σε επαγγελματικές ομάδες όμως πλέον ευχόμαστε να τους δίνουμε στον Ατρόμητο».


e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ