ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ΜΕΙΚΤΗ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ 2018

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Γεύμα εργασίας είχαν ο Erdem Göktürk, υπεύθυνος του αναπτυξιακού τμήματος του γυναικείου ποδοσφαίρου της DUDULLU SPOR KULUBU και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Θράκης Μερκούρης Δημήτρης στο πλαίσιο του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου.
 Ο κ. Erdem Göktürk ήρθε νωρίς το πρωί της 16ης Ιουνίου 2017 και το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλήμα. Ο Erdem Göktürk μετέφερε, μήνυμα του προπονητή της Beşiktaş, το ενδιαφέρον των τουρκικών ομάδων για το βαλκανικό πρωτάθλημα, και στην συνέχεια συζητήθηκαν θέματα με κοινό στόχο - ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου -.
 Ο κ. Erdem Göktürk ζήτησε τη συνεργασία του Αθλητικού Ομίλου Θράκης στο προγραμματισμένο διεθνές τουρνουά υποδομών που θα πραγματοποιηθεί το 2018 στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου κος Δημήτρης Μερκούρης αποδέχθηκε την πρόσκληση, ανάφερε ότι θα είναι σε άμεση επικοινωνία με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και την συμμετοχή της Μεικτής. 

Α.Ο. Θράκης

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε
website view counter
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ