ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ Super League ο Λεβαδειακός!

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Τα άσχημα μαντάτα που φοβούνταν στον Ηρακλή τελικά ήρθαν από τη Σούπερ Λίγκα. 
Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας, επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον «Γηραιό» για την υπόθεση Πουρτουλίδη. 
 Παρόλο που ο παίκτης είχε εξοφληθεί από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, καταγγέλθηκε από την πλευρά του Λεβαδειακού ότι αυτό έγινε εκπρόθεσμα. 
Το διοικητικό συμβούλιο ης Super League αποφάσισε να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή, για χρέος που πληρώθηκε εκπρόθεσμα, στον Νίκο Πουρτουλίδη και ο Λεβαδειακός μένει στην κατηγορία, αφού ο γηραιός πλέον πέφτει αγωνιστικά.

 Οι δυο ομάδες, μετά την αφαίρεση βαθμών του Ηρακλή, ισοβαθμούν στους 26 πόντους, αλλά οι Βοιωτοί υπερτερούν στα μεταξύ τους ματς.


Η επόμενη κίνηση του Ηρακλή είναι να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και αυτό θα γίνει. Το μοναδικό θετικό στοιχείο είναι ότι τελικά το συγκεκριμένο δικαστήριο δεν ειχε γνωμοδοτήσει για το θέμα , όπως είχε ζητηθεί από τον πρόεδρο της Σουπερ Λίγκ, με έγγραφο το οποίο και είχε αποσταλεί. Οι «κυανόλευκοι» από την μια μεριά θα στηριχθούν κατά πόσο μπορεί η Σουπερ Λίγκ να ανακαλέσει μια δική της απόφαση.
 Όπως επίσης ότι το αστικό δίκαιο υπερισχύει σε όλα και από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι έχει εξοφληθεί . 


ΕΠΟ
 
Όπως ανακοινωθηκε απο την ΕΠΟ η επιτροπής εφέσεων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 26 του μηνός για την υπόθεση του Ηρακλη , αναφορικά με την αδειοδότηση του. Η συγκεκριμένη επιτροπή ειναι επταμελής και θα κρινει οριστικά την παρουσία της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ, μέσω αυτης της διαδικασίας. Γιατι φέτος δεν υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στο διαιτητικό δικαστήριο. Μπορούν /όμως οι «κυανόλευκοι» να διεκδικήσουν την αναιρεση της απόφασης, πονταροντας ότι δεν προβλεπεται πουθενα υποβιβασμός για μη αδειοδότησης ομάδας.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Διαβάστηκε
*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής.
 Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ