ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017
 Ο άνθρωπος που μας έκανε να αγαπήσουμε πιο πολύ  το ποδόσφαιρο το Σάββατο θα είναι στην Ορεστιάδα και συγκεκριμένα  στο γήπεδο της Σαγήνης
 Το Σάββατο 20 Μαΐου στις 10 το πρωί στο γήπεδο της Σαγήνης θα πραγματοποιηθεί   προπονητικό καμπ για παιδιά 6-14 ετών που διοργανώνει η ακαδημία Ηρακλής Σαγήνης .

Επιστημονικός Υπεύθυνος του καμπ Φράγκος Νίκος.

 Μετά από αρκετά καλές και συντονισμένες προσπάθειες των υπευθύνων του Ηρακλή Σαγήνης ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα Βασίλης Χατζηπαναγής θα βρίσκεται   στο γήπεδο του Ηρακλή Σαγήνης και θα διδάξει τα μυστικά της μαγικής θεάς στους μικρούς τυχερούς αθλητές !!!  

Η ανακοίνωση  της ακαδημίας 

Στις 6/10/1954 γεννιέται ο Βασίλης Χατζηπαναγής στην Τασκένδη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Το 1975 ήρθε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Ηρακλή έως το 1990. Στην Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε μία μόνο φορά επειδή είχε αγωνιστεί και με τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες της ΕΣΣΔ και δεν του επιτράπηκε να συμμετάσχει σε άλλον αγώνα. 
Αγωνίστηκε σε ηλικία 45 ετών ξανά στην Εθνική στον αποχαιρετιστήριο αγώνα προς τιμήν του με αντίπαλο την Γκάνα (1-1) στις 14 Δεκεμβρίου 1999.
Το 2003 ανακηρύχθηκε ως κορυφαίος Έλληνα ποδοσφαιριστή των τελευταίων 50 ετών από την ΕΠΟ με την ευκαιρία των εορτασμών των 50 χρόνων ΟΥΕΦΑ την χρονιά εκείνη.
Μετά λοιπόν από αρκετά μεγάλη προσπάθεια κόπο χρόνο και αγωνία θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στις ακαδημίες μας στο γηπεδο του ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ αυτόν τον τεράστιο ποδοσφαιριστή μα πάνω απ όλα καταπληκτικό άνθρωπο με σκοπό να διδάξει στα παιδιά μας την τέχνη του ποδοσφαίρου.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ