ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΡΧΟΝΤΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ : ΑΠΟΧΩΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

 Την αποχώρηση του από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Πενταλόφου ανακοίνωσε ο Αρχοντόπουλος Χάρης με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook .
Επισημαίνοντας πως όλα στη ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση 


Με λύπη μου θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι ο κύκλος μου στην Π.Α.Ε. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ έκλεισε, όλα στην ζωή έχουν μια Αρχή και ένα Tέλος. 
Σήμερα μετά από ώριμη σκέψη μετά από μια γεμάτη επταετία (2 ως ταμίας και 5 ως πρόεδρος) στα ποδοσφαιρικά κοινά του νομού από την θέση του Προέδρου στην Π.Α.Ε. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, θέλω αποχωρώντας , να ευχαριστήσω για την συνεργασία όλους τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας αυτά τα χρόνια, τους προπονητές που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί τους, τους παράγοντες των ομάδων για την συνεργασία, όλους τους χορηγούς και τους ανθρώπους του χωριού μας που ήταν... πάντα δίπλα στην ομάδα.
 Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους στο Δ.Σ για την αδελφική συνύπαρξη και συνεργασία. 
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την πίστη την στήριξη και την υπομονή που μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια και να σας διαβεβαιώσω, ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου θα είμαι πάντα στο πλευρό της ομάδας μας και πρόθυμος να βοηθήσω, όπως και όσο μπορώ.
Νομίζω πως τα θετικά και μετά από 7 χρόνια , ήταν αρκετά..! 
Το νερό μπήκε στο αυλάκι. 
Ας προσπαθήσουν τώρα όλοι μαζί οι νεοεκλεγμένοι να συνεχίσουν τα σωστά και τα καλά...
ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ... 
Ευελπιστώ ότι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές θα βρεθούν κατάλληλα και ικανά άτομα που θα μπορέσουν να αναλάβουν και να βοηθήσουν. Η διασφάλιση της ενότητας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.
Φυσικά είχαμε και αδυναμίες, εσείς θα συγκρίνετε τώρα και θα κρίνετε τα θετικά και τα αρνητικά της προσπάθειας που έγινε....!
Εύχομαι στα νέα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ κάθε επιτυχία...και καλή δύναμη! "
Με τιμή
Αρχοντόγλου ΧάρηςΕπιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε web page counter *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ