ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : ΜΕ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017


Όποιον και αν ρωτήσεις για τον Βαγγέλη Καραπαναγιώτη  στον Έβρο θα ακούσεις τα καλύτερα  λόγια για το ήθος, την αξιοπρέπεια  και την προσωπικότητά του. 
Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει λίγα λόγια στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την λήξη της ποδοσφαιρική σεζόν  Α Εβρου 2016-17.

Αναλυτικά Με την λήξη της ποδ\κης σεζόν 2016-17,αισθάνομαι την ανάγκη-χωρίς να κουράζω ελπίζω-να πω δυο λόγια. Συγχαρητήρια καταρχάς στο Διδ/χο που πανάξια πήρε το Πρωτ/μα. Εύχομαι ανάλογη συνέχεια και στη Γ' Εθνική . Συγχαρητήρια και στους ποδ/τες-Προπονητές όλων των ομάδων,γιατί παρά τα μύρια προβλήματα και της δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες,έγινε μια αξιόλογη-έχω την αίσθηση-προσπάθεια να παιχτεί καλό και σωστό ποδόσφαιρο με καλύτερο θέαμα,και νομίζω κάτι καταφέραμε. Για αυτό έχω να πω μπράβο σε όλους. Και επειδή ο καθένας γνωρίζει ''τα του οίκου του'',οφείλω να συγχαρώ ξανά τους αθλητές της δικής μου ομάδας για την υπέρ προσπάθειά τους στο Β΄γύρο. Ο κύριος λόγος όμως αυτής της ανάρτησης όπως αντιλαμβάνεστε και από την φώτο είναι η διαιτησία. Όπως γνωρίζεται για να ξεκινήσει το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο μπαίνουν 25 άνθρωποι. Η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια που είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μη γίνουν λάθη. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25. Ας βοηθήσουμε λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση κατανοώντας την θέση αυτών των ανθρώπων που θα ακούσουν διαμαρτυρίες βωμολοχίες μέχρι χυδαιότητες από όλους,και δυστυχώς και από αθλητές-προπονητές,και ας συμβάλουμε με την στάση μας και την συμπεριφορά μας σε μια σωστότερη νοοτροπία ώστε να χαιρόμαστε περισσότερο το παιχνίδι. Κλείνοντας,προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους διαιτητές στα παιχνίδια της δικής μου ομάδας,γιατί είχα διαιτησίες από καλές έως άριστες (και το λέω αυτό την στιγμή που έχω 8 ήττες στο πρω/μα) και να πω ότι κατά την γνώμη μου στον Έβρο έχουμε πολύ καλούς διαιτητές. Ας τους στηρίξουμε λοιπόν για να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας.

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστηκε
hit counter html code


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ