ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (BINTEO)

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017Τα μυστικά της μπάλας από την εγκυκλοπαίδεια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να μάθουν οι μικροί αθλητές της ακαδημίας Ηρακλή Σαγήνης σήμερα το πρωί 20-5-2017  στην Ορεστιάδα  από τον επίσημο προσκεκλημένο τον αγαπημένο μας Βάσια, τον θρύλο των γηπέδων Βασίλη Χατζηπαναγή!!

Γεμάτος όρεξη  και με διάθεση, μαζί με τον συνεργάτη του Φράγκο Νίκο ,δίδαξε τα παιδιά της ακαδημίας του Ηρακλή Σαγήνης τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής με μεγάλη χαρά μας μίλησε για τους στόχους των καμπ που γίνονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου .
Με μεγάλη λύπη τόνισε στην μη αξιοποίηση των ταλέντων του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις ομάδες,  που προτιμούν να  δίνουν χώρο σε ξένους ποδοσφαιριστές μη αναγνωρισμένης αξίας  !!
 Ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ακαδημίας και τον πρόεδρο του συλλόγου για την πρόσκληση  , τόνισε ότι του είναι  πολύ ευχάριστο να δουλεύει με μικρά παιδιά ,μια προσπάθεια που ξεκίνησε με ιδιωτική πρωτοβουλία εδώ και επτά χρόνια  ,και κατά τη γνώμη του έπρεπε αυτό  να το κάνει και η Ελληνική πολιτεία, ή η  Ε.Π.Ο
Ο  Βάσια βραβεύτηκε με  απονομή πλακέτας από τους υπευθύνους της ακαδημίας του Ηρακλή Σαγήνης...
 


Ο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ  ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ !!!
Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Διαβάστηκε

*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ