ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Β ΕΒΡΟΥ 2016- 17 - Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ .....!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017


Δείτε την απονομή της πρωταθλήτριας  Β Έβρου στον Νότιο Όμιλο και τον μοναδικό γύρο του θριάμβου της ομάδας στο τέλος του βίντεο .
 Επιστροφή μετά από δεκατέσσερα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία  γιορτάστηκε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ Νίψας με ένα δικό τους ξεχωριστό τρόπο στο τέλος του αγώνα Νίψα-Μάκρη 4-0 ,όπου έγιναν οι απονομές από τη διοίκηση της ΕΠΣ  Έβρου τον πρόεδρο κο Καραβασίλη τον αντιπρόεδρο Θεόδωρο Μπίκο ,τον Ζήση Ντόλα υπεύθυνο διοργάνωσης πρωταθλημάτων επίσης από τους  Αντιδημάρχους Αλεξανδρούπολης , Παντελίδης Γιώργος  , Βαταμίδης Γιάννης (Αντιδήμαρχος αθλητισμού) και από τον βουλευτή Έβρου  κο Δημοσχάκη Αναστάσιο της ΝΔ.
Την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της ομάδας Μπατμανίδη  Χρήστο την έκανε ο κος Θεόδωρος Μπίκος , η ζωντανή ιστορία της ομάδας  ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ που υπηρέτησε το σύλλογο για πολλά χρόνια απο διάφορα πόστα  ως ποδοσφαιριστής , προπονητής, πρόεδρος κλπ......
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ