Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

099

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Filled Under: , ,

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ ,ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ,ΚΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΙΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ

Εκδήλωση  της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Ισαακίου πραγματοποιήθηκε σε γνωστό  ξενοδοχείο του Διδυμοτείχου  για την ενημέρωση των γονέων για το παρελθόν για το παρόν και το μέλλον της Ακαδημίας με ομιλητές τους Ζόραν Στοϊνοβιτς ,Φίλιππος Μπολοβίνης , Κάντας Θεόδωρος και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κος Μπισιρόπουλος.

 
"Πρώτος το λόγο πήρε ο κύριος Ζόραν Στοΐνοβιτς και ανέλυσε στους γονείς για την μεγάλη εξέλιξη των παιδιών που φοιτούν στη σχολή ποδοσφαιρου του ΠΑΟΚ Ισαάκιου τον λόγο έπειτα έλαβε ο κύριος Κάντας Θεόδωρος ο οποίος ανέλυσε με τη σειρά του πως θα λειτουργήσει η σχολή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας.
 Ο κύριος Φίλιππος Μπολοβίνης ανέλυσε το επίπεδο των τερματοφυλάκων που είχε την ευκαιρία να προπονεί εδώ και μία εβδομάδα τέλος ο κύριος Βασίλειος Μπισιρόπουλος υπεύθυνος ακαδημίας ανέφερε το πρόγραμμα λειτουργίας της Ακαδημίας από Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα αλλά και τι μέλλει γενέσθαι για τους επόμενους μήνες λειτουργίας της Ακαδημίας.
 Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν προς την ακαδημία συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά για το καλό των παιδιών."

Τέλος ανακοινώθηκε η συν διοργάνωση  μαζί με την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής το μεγάλο καλοκαιρινό τουρνουά στα μέσα του Ιουνίου. 
Το γεγονός αυτό θα λάβει χώρα στην Θάσο από τις 16 έως τις 21 Ιουνίου.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com