ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ@λ@κίες..!!! ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΕΚΟ?

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
                   Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ@λ@κίες..Ψάχνουμε να βρούμε γιατί δεν έχουμε ποδόσφαιρο στη χώρα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!!

Διάβασα τη  συνέντευξη του Αλέκου και τα είδα όλα!!

Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής μας έδειξε πως ο αθλητής οφείλει να κερδίζει την αντίπαλη ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο!! 
Δεν μπορεί να λες ρε Αλέκο ,για να κερδίσει η ομάδα σου και για να γίνεις  πρωταθλητής  υπάρχει μόνο αυτός ο δρόμος !!!!

Πρέπει να κλέβεις ακόμη και το παιδί σου , να ξεγελάς τους διαιτητές ,να γίνεσαι περίγελος του κόσμου ακόμη και των οπαδών σου και πως αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fer play και μαλακίες και να αναρωτιέσαι μετά από χρόνια τι φταίει που  δεν πάει καλά το έρμο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και ο κόσμος του γύρισε  την πλάτη του με εξέδρες άδειες , σε ένα άθλημα που σε άλλες χώρες είναι γιορτή και οι φίλαθλοι γεμίζουν ασφυκτικά τα γήπεδα!!!

 Είπε ο Αλέκος Αλεξανδρής σε συνέντευξή του στο Sport24 

" Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ@λ@κίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες.
Αν εσύ πιστεύεις πως θέλω να σε κλέψω, μην μου κάνεις το χατίρι. Εγώ έπεσα για το πέναλτι. Εσύ πρέπει να το δώσεις για να φανείς καλός στα μάτια κάποιου άλλου; 
Όχι, μην το δώσεις.
Αυτά και  άλλα πολλά "ωραία" είπε ο Αλέκος σε συνέντευξή του στο Sport 24~~Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε free hit counter *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ