ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων στον Έβρο

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017
Ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων στον Έβρο με πρωταθλήτριες ομάδες :
  1. Στην Καλαθοσφαίριση το 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας στα Αγόρια και το 3ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης στα Κορίτσια
  2. Στο Ποδόσφαιρο Αγοριών το 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας
  3. Στη Χειροσφαίριση το 1ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης σε Αγόρια και Κορίτσια και
  4. Στην Πετοσφαίριση το ΓΕΛ Σουφλίου στα Αγόρια και το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στα Κορίτσια.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες του Έβρου συνεχίζουν στη Β΄ Φάση και θα αγωνισθούν στην Κομοτηνή απέναντι στις πρωταθλήτριες ομάδες της Ροδόπης.
Στη συνέχεια οι νικήτριες ομάδες από τις αναμετρήσεις μεταξύ Ροδόπης-Έβρου θα αντιμετωπίσουν τις πρωταθλήτριες ομάδες της Ξάνθης με έδρα τη Ξάνθη.
Η Β΄ Φάση ολοκληρώνεται με τις νικήτριες ομάδες των παραπάνω αγώνων να αντιμετωπίζουν τις νικήτριες ομάδες των αγώνων μεταξύ Δράμας-Καβάλας στον Έβρο, εφόσον υπάρχουν ομάδες που προκρίθηκαν από το νομό.
  • Στις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί η Α΄ Φάση των αγώνων Στίβου με μαθητές και μαθήτριες από τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Έβρου.  Εδώ η προκήρυξη : ΠΡΟΚΗΡ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΣΧΟΛ. ΑΓΩΝΩΝ ΕΒΡΟΥ 2016-17 ΣΤΙΒΟΣ_signed
  • Ξεκίνησαν και συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι διοργανώσεις των Σχολικών Αγώνων ‘’ΑθλοΠαιδείας’’ Γυμνασίων Έβρου. Έχουν ολοκληρωθεί ήδη τα Τουρνουά της Καλαθοσφαίρισης και της Χειροσφαίρισης ενώ στις 14 και 15 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Τουρνουά της Πετοσφαίρισης σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Ορεστιάδα. Στις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Στίβος παράλληλα με τη διοργάνωση των Λυκείων και στις αρχές Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Ποδόσφαιρο.
Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές των Σχολικών Αγώνων να έχουν δύναμη και κουράγιο ώστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την επιτυχημένη διοργάνωση τους καθώς και για αθλητικές-σχολικές διακρίσεις των Λυκείων του Έβρου.
Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Έβρου

*Οι φωτογραφίες είναι από τους Τελικούς της Α΄ Φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης Λυκείων Έβρου που διεξήχθησαν στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 8 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης ‘’Μ.Παρασκευόπουλος’’


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστηκε
website counter
*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ