ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα "Σπίτι του Βόλλεϋ" χρειάζεται η Αλεξανδρούπολη

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017


Ένα "Σπίτι του Βόλλεϋ" χρειάζεται η Αλεξανδρούπολη.

 Μετά από μισό αιώνα προσπαθειών και επιτυχιών που ανέδειξαν τόσους μεγάλους αθλητές, προπονητές και το καλύτερο φίλαθλο κοινό, το αξίζει! 
Το νέο κλειστό θα πρέπει να είναι μεταλλικής κατασκευής-πάνελ και όχι μπετόν, με τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται (μείωση κόστους και χρόνου κατασκευής, επεκτασιμότητα στο μέλλον). 
Θα πρέπει επίσης να έχει 4 κερκίδες περιμετρικά για ιδανικές συνθήκες παρακολούθησης και αίσθηση έδρας. 
Να είναι προσεγμένο ενεργειακά με καλή μόνωση, φώτα led, θερμοσίφωνες ηλιακούς και σύνδεση με το φυσικό αέριο για χαμηλό κόστος λειτουργίας. 
Να έχει φωτοβολταϊκά και mini ανεμογεννήτριες στη στέγη, ώστε να παράγει και εισόδημα. 
Να διαθέτει επαρκείς βοηθητικούς χώρους, τάραφλεξ και όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές της CEV για διεξαγωγή διεθνών αγώνων υψηλού επιπέδου. 
 Ένα τέτοιο κλειστό μπορεί να γίνει η ιδανικότερη έδρα των εθνικών μας ομάδων όλων των κατηγοριών και για προετοιμασία και για αγώνες. 
Με τόσους κορυφαίους προπονητές, καθηγητές πανεπιστημίου με ειδικότητα και φίλαθλο κοινό που γνωρίζει καλά και αγαπάει διαχρονικά το άθλημα, αν έχουμε και ένα τέτοιο κλειστό μπορούμε να κάνουμε την Αλεξανδρούπολη πρωτεύουσα του ελληνικού και σημαντικό κέντρο του διεθνούς βόλλεϋ! 
Αυτό είναι όραμα και τώρα έχουμε την ευκαιρία να το υλοποιήσουμε. 
Υπάρχει το κονδύλι που εξασφάλισε για τον σκοπό αυτό ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης και το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από πολύχρονες πιέσεις των ανθρώπων του αθλητισμού και κυρίως του Εθνικού. 
Υπάρχει επίσης ο κατάλληλος χώρος δίπλα στο νέο κολυμβητήριο και η εκπεφρασμένη βούληση του Δήμου Αλεξανδρούπολης να τον παραχωρήσει για τον σκοπό αυτό. 

Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί, ούτε να σπαταλήσουμε άλλο χρόνο. 
Ας βοηθήσουμε όλοι γι αυτό. 

Manolis Voukoureslis


 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε free visitor counter

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ