ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!!

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017


Η Ανακοίνωση του Σωματείου Α.Ο. ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ 


Ο αγώνας της 8ης Αγωνιστικής Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣ Έβρου μεταξύ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ - ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ που ήταν ορισμένος το Σάββατο 11:00 δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω μη εμφάνισης του Διαιτητή.

Ενώ όλα ήταν έτοιμα και οι δύο ομάδες ήταν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα γύρω στις 10:40 αρχίσαμε να ανησυχούμε για την ύπαρξη διαιτησίας από την ΕΠΣ Έβρου. 
Έπειτα από τηλεφωνήματα σε υπεύθυνο μας ανακοινώθηκε ότι ο ορισμένος διαιτητής δεν θα έρθει (λόγω μπερδέματος, αδιαφορίας, μη ενημέρωσης δεν καταλάβαμε και πολλά) και ότι θα στείλουν άλλο διαιτητή όσο πιο γρήγορα μπορούν για να γίνει κανονικά ο αγώνας (αυτά έγιναν γύρω στις 11:00). 
Μέχρι τις 12:00 που υπήρχε παρουσία της Διοίκησης της Καππαδοκίας διαιτητή δεν είδαμε.

1ο - Ευχαριστούμε τον Ποντιακό που περίμενε τουλάχιστον μισή ώρα στο γήπεδο μήπως τυχόν εμφανιστεί διαιτητής και γίνει κανονικά ο αγώνας.
2ο - Λυπούμαστε για τη προχειρότητα που φαίνεται ότι υπάρχει στο παιδικό πρωτάθλημα από την ΕΠΣ Έβρου. Αν συνεχιστούν τέτοια φαινόμενα και δεν μπορούν να υποστηρίξουν το πρωτάθλημα που οι ίδιοι πρότειναν καλό είναι να ξαναδούν καλύτερα το θέμα.

3ο - Ένα μεγάλο συγνώμη στα παιδιά που θα αγωνίζονταν και τους γονείς τους που ήρθαν άσκοπα στο γήπεδο σε μια όμορφη μέρα, για ένα αγώνα που δεν έγινε ποτέ, χωρίς να φταίνε

Ελπίζουμε να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά του φαινομένου αυτού. ......ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ