ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017


Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της ακαδημίας μας Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ στο δημοτικό αμφιθέατρο του δήμου Διδυμοτείχου με την παρουσία πολλών παιδιών της ακαδημία μας των γονέων τους ποδοσφαιριστών της μεγάλης ομάδας μας και των μελών του ΔΣ της ομάδας μας.

 Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Πατσιουρίδης Παρασκευάς, ο Διοικητής της 16ης Μ/Κ ΜΠ κ.Λαλούσης Χαράλαμπος ,ο υποδιοικητής της 16ης Μ/Κ ΜΠ κ.Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης ,ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας κ.Συριτούδης Πασχάλης( ο οποίος έκοψε και την βασιλόπιτα της εκδήλωσης) και ο Πρόεδρος του Ευγενίδειου Κέντρου κ.Σίμογλου Αθανάσιος. 
Για τα παιδιά που κέρδισαν το φλουρί υπήρχαν δώρα ,αλλά τους δώθηκε και από μια μπλούζα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών μας, που φορούσε η μεγάλη ομάδα την τελευταία χρονιά που έπαιξε στην Δ΄ Εθνική, τα δώρα παρέδωσαν στα παιδιά ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας.Επίσης μοιράστηκαν συμβολικά δώρα σε όλα τα παιδιά.
 Ευχαριστούμε τον Δήμο Διδυμοτείχου για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Δ.Σ Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 


 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε website counter

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ