ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ‘’ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’’ ας αποτελέσει παράδειγμα φυγής προς τα εμπρός

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

«Ήδη  ο θεσμός  διανύει  αισίως το 5ο  έτος με απόλυτη επιτυχία. Μέσα  από την ωραία αυτή  αθλητική- εκπαιδευτική δράση  όλες οι ακαδημίες του νομού  από κοινού στηρίζουν  με περίσσιο αθλητικό, παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό  πνεύμα  όλα τα παιδιά αυτών των τόσο ευαίσθητων ηλικιών, που  βρίσκονται σε  καθημερινή  βάση στα γήπεδα για να παίξουν  και να διασκεδάσουν.
    Από κοινού  έχουμε τη δυνατότητα να αναπροσαρμόσουμε την κοινωνική, αθλητική και αγωνιστική διάσταση του πανέμορφου αυτού αθλήματος. Παράλληλα  να προάγαμε την  αθλητική παιδεία και αγωγή.
   Η εξαιρετική συνέργεια όλων των ανθρώπων των ακαδημιών ( προπονητών – παραγόντων) , η συνεχής και ειλικρινής  επικοινωνία , η συν-απόφαση  και η ανταλλαγή απόψεων σε ένα και μόνο τραπέζι, είναι τα στοιχεία εκείνα που κρατάνε ζωντανό ένα θεσμό που δίνει χαρά σε 800 και πλέον  παιδιά ,  ηλικίας 5-9 ετών.
   Το   ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ  δεν αποτελεί και δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει  θεσμό υποκατάστασης των επισήμων πρωταθλημάτων υποδομής και ανάπτυξης και το σημαντικότερο, ανήκει σε όλους τους ανθρώπους των ακαδημιών , στα μικρά παιδιά και τους γονείς τους.
       Ας αποτελέσει λοιπόν ερέθισμα προβληματισμού και ανασυγκρότησης  της αντίληψης εκείνης  που θα προάγει μια  σοβαρή και ειλικρινής  συνεργασία ήλων των δυνάμεων, με στόχο να  οργανωθεί σωστά και μεθοδικά το ποδόσφαιρο  υποδομής και ανάπτυξης  στο νομό  μας .
    Αν πραγματικά επιθυμούμε το άλμα προς τα εμπρός ή αντιθέτως  αν μας καλύπτει η καχυποψία , οι χαμηλές πτήσεις και  η μιζέρια».


Υ.Γ:   το όραμα  όλων εμάς των ανθρώπων που στηρίζουμε τον συγκεκριμένο  θεσμό  είναι  ξεκάθαρο , απλό και ανιδιοτελές: ο θεσμός να γίνει κτήμα της ένωσής μας  (ΕΠΣ Έβρου) και παράλληλα να συμβάλλει ώστε το άθλημα να κερδίσει ακόμη  εκατοντάδες παιδιά.

Με  εκτίμηση
Παπαπαντελής Νικήτας,
Συντονιστής «ΕΥ  ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»
Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Έβρου


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε visitor counter

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ