ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ /ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΕΝΕΩΝ

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017Στο πένθος έχει βυθιστεί  το Σουφλί και η οικογένεια του Έβρου Σουφλίου  καθώς "έφυγε" στα 49 μόλις χρόνια  ο παράγοντας και παλιός παίκτης του Έβρου Σουφλίου  Μούτλιας Σταμάτης.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί  αύριο  Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και σύσσωμη   η ομάδα του "ΕΒΡΟΥ" καθώς και το ΔΣ θα δώσουν το παρών.

Ο προγραμματισμένος αγώνας για την Κυριακή 19-2-17 ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και Αρδα Καστανεών δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω πένθους για την ομάδα του Έβρου Σουφλίου.

Ο πρόεδρος και το συμβούλιο του Έβρου Σουφλίου ευχαριστούν θερμά την ΕΠΣ Έβρου και το σωματείο ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ  για την κατανόηση στο αίτημα για την αναβολή του αγώνος.
   
Η ανακοίνωση του Έβρου

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΕΠΣ 'Εβρου καθώς και την διοίκηση του Άρδα Καστανεών που απάντησαν θετικά στο αίτημα μας για αναβολή του αυριανού παιχνιδιού. 
Η θλίψη και η απώλεια είναι μεγάλη για την οικογένεια του 'Εβρου Σουφλίου καθώς ο Σταμάτης πρόσφερε πάρα πολλά στο σύλλογο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους. 
Συλληπτήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 Διαβάστηκε free web counter

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ