ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΝΘΟΥΝ ΤΟΝ ΗΜΙΘΕΟ ΠΕΝΘΟΥΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ !!!

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017Το τμήμα πινγκ πονγκ του Ηρακλή,  όπως ανακοίνωσε, θα αγωνίζεται με μαύρα περιβραχιόνια, ως ένδειξη «πένθους» για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ......

 Λυπόμαστε για το ανύπαρκτο ήθος της διοίκησης. 
Για τα ψέματα. Για την ανικανότητα. Για τις σκοπιμότητες. Για την καταστροφή που εσκεμμένα προκαλεί. Για τις ειρωνικές ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση

 Στο πλαίσιο της αγωνιστικής δράσης το διήμερο 28 και 29 στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευσίνας, η ομάδα θα συμμετάσχει σε 3 αγώνες στην προσπάθειά της να διατηρήσει μια αξιοπρόσεκτη προσπάθεια στο δρόμο για την Ευρώπη.
 Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη 2η θέση στην υψηλότερη κατηγορία της Ελλάδας και μοναδικός σκοπός είναι να διατηρηθούμε μέσα στις 4 πρώτες. 
Βλέποντας τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ και ειδικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, οι παίκτες της ομάδας πινγκ πονγκ θα αγωνιστούν με μαύρο περιβραχιόνιο ως ένδειξη πένθους. 
 Η εικόνα της σύλληψης του φιλάθλου η οποία καταπατάει όλα όσα πρεσβεύει ο ΗΡΑΚΛΗΣ και όσα έχει καταγράψει η Ελληνική ιστορία από μέλη, φιλάθλους και αθλητές του συλλόγου, είναι πλέον χαραγμένη στη μνήμη μας και η λύπη που μας προκαλεί είναι τεράστια. Λυπόμαστε για το ανύπαρκτο ήθος της διοίκησης.
 Για τα ψέματα. Για την ανικανότητα. Για τις σκοπιμότητες. Για την καταστροφή που εσκεμμένα προκαλεί. Για τις ειρωνικές ανακοινώσεις. 
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν και θα είναι πάντα ο κόσμος του και οι αθλητές του. Ο κόσμος που γέμισε το Ιβανώφειο το Σάββατο και η ομάδα-οικογένεια που «γύρισε» τον αγώνα.
 Η Ελληνική ομάδα που κέρδισε στο κλειστό της Μίκρας. Όλα τα τμήματα μικρά και μεγάλα που αγωνίζονται με τα γαλανόλευκα και οι γονείς που έχουν ως πρώτη επιλογή για το παιδί τους τον ιστορικό αυτό σύλλογο. 

Όλοι αυτοί είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. 
Μόνο αυτοί. 
Σεβασμός στη φανέλα 
Σεβασμός στον αθλητή 
Σεβασμός στον αντίπαλο 
Σεβασμός στον φίλαθλο 
ΗΡΑΚΛΗΣ είσαι άλλωστε.. 

Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ