ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Τσολακίδης Γιάννης : πρώτη θέση-Χρυσό μετάλλιο στη Γερμανία!!!

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017Την πρώτη θέση στο  Διεθνές Πρωτάθλημα "CRETI CUP" που πραγματοποιήθηκε στο Reutlingen της Γερμανίας στις 21-01-2017 κατάφερε να κερδίσει ο Τσολακίδης Γιάννης αθλητής του
Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

Η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου:

 <<...στην υγεία μας βρε παιδιά!!!>>.
Τσολακίδης Γιάννης : πρώτη θέση-Χρυσό μετάλλιο στη Γερμανία!!! Μετά από 5 μήνες εκτός τερέν, λόγω τραυματισμών ,ψυχολογία στο ναδίρ και σχεδόν απροπόνητος, ο Τσολακίδης Γιάννης κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση-χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές Πρωτάθλημα "CRETI CUP" που πραγματοποιήθηκε στο Reutlingen της Γερμανίας στις 21-01-2017.
Στο πρωτάθλημα αυτό (είναι από τα πιο παλιά πρωταθλήματα της Ευρώπης) συμμετείχαν 500 αθλητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως Αυστρία, Ελβετία,Ελλάδα,Γερμανία,Ιταλία και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.
Με δύο καταπληκτικούς αγώνες με σκόρ 10-7 και 7-3 αντίστοιχα ,κατάφερε και πήρε το κύπελλο: 1η θέση-χρυσό μετάλλιο!!!
Αυτό το κύπελλο είναι αφιερωμένο σ’αυτούς που ήταν εκεί την ώρα που λυγίζαμε ,αλλά και σ’αυτούς που μας εγκατέλειψαν ,γιατί απλά μας έκαναν πιο δυνατούς!!!

Εκ’ μέρους του Δ.Σ. πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη και στην προπονήτριά του Παπαδάκη Δάφνη για την δουλειά που κάνει.e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ