ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΟ ΑΛΕΞ ΣΤΟ "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ"

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016Η Θράκη Φερών επέστρεψε για τα καλά στην Ά Έβρου με όμορφο και καθαρό ποδόσφαιρο οι παίκτες του Τάκη Λαμπίδη επικράτησαν του Αλεξ με σκορ 1-4 ,που αγωνίζονταν  από το 56΄με δέκα παίκτες.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου  2016 το απόγευμα  στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης "Φώτης Κοσμάς" με 50 περίπου θεατές στο γήπεδο  η Θράκη πήρε το τρίποντο  κερδίζοντας τον ιστορικό Αθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης (Άλεξ) με σκορ 1-4.
Με τον  Πέτρο Μπάμπιτς στο 22΄ να πραγματοποιεί το 0-1 , ενώ ο  Γκαβανόζης εκτέλεσε πέναλτι στο 39΄, το έπιασε ο Μποζοφίδης .


Στο δεύτερο μέρος  ο πολυτιμότερος  παίκτης από το Αλεξ ο Καλυμνιός  στο καλύτερο δεκάλεπτο για την ομάδα του ισοφάρισε σε 1-1 στο 53΄.
Η  ομάδα του Αλεξ έμεινε με δέκα παίκτες στο 56΄ καθώς ο Χλωρίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια .
Η Θράκη με το αριθμητικό πλεονέκτημα  είχε τον έλεγχο των κινήσεων και με παίκτη παραπάνω  ήταν θέμα χρόνου να πετύχει κάποιο τέρμα .
 Στο 70΄και στο 77΄ ο πρώην παίκτης του Αλεξ και νυν της Θράκης , Καλομπρατσίδης έβαλε δυο τέρματα χωρίς να τα πανηγυρίσει  1-3  για να έρθει ο Πολίδης στο 81΄ να διαμορφώσει το τελικό 1-4 .

ΑΛΕΞ:(ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)ΜΠΟΖΟΦΙΔΗΣ,ΧΛΩΡΙΔΗΣ ΒΑΓ(60΄ΤΣΑΧΙΡΙΔΗΣ),ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ,ΚΟΛΓΚΕΚΑ,ΧΛΩΡΙΔΗΣ ΗΛ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ,ΣΙΜΙΤΣΑΚΗΣ,ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ,ΚΑΛΑΪΝΤΖΙΔΗΣ Β(77΄ΚΑΛΑΪΝΤΖΙΔΗΣ),ΜΑΚΙΤΣΙΑΝ,(63΄ΓΙΑΚΟΥΜΠΙΔΗΣ)

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ:(ΛΑΜΠΙΔΗΣ)ΓΚΑΪΝΤΑΡΤΖΑΚΗΣ,ΒΑΡΝΑΛΗΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞ,ΓΚΑΓΚΙΟΣ,ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ,ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΙΔΗΣ,ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ,(16΄ΚΑΜΕΑΣ),ΜΠΑΜΠΙΤΣ ΠΕΤΡΟΣ,ΠΟΛΙΔΗΣ,ΝΤΟΛΑΣ,ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ

Διαιτητής Βασιλόπουλος με βοηθούς Καραϊσκος / Στρατούδης ΧΕπιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ