ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα πάντα είναι υπό διάλυση στον Ηρακλή!!

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Τα πάντα είναι υπό διάλυση στον Ηρακλή και καθημερινά προκύπτουν νέα προβλήματα. 
Χθες για παράδειγμα οι «κυανόλευκοι» αναγκάστηκαν να επιστρέψουν ένα φορτηγάκι που είχαν για τις μετακινήσεις της ομάδας στις εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Ένας φίλαθλος της ομάδας το είχε δώσει πριν από τρία χρόνια με μοναδική υποχρέωσή να πληρώνουν τα ασφάλιστρα αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας, κάτι που είναι λογικό.
Αυτό όμως δεν έγινε αυτό το διάστημα και έτσι αφού δεν υπήρχε άλλη επιλογή το πήρε πίσω.


 Σε βαριά ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας. Ο Σάββας Παντελίδης πληροφορήθηκε ότι οι τρεις παίκτες κατέθεσαν προσφυγή και δεν θα συμμετείχαν πλέον στις προπονήσεις.
 Ο Έλληνας τεχνικός δεν το πίστευε την στιγμή που τα πλάνα του ήταν να παραμείνουν όλοι στο ρόστερ και να γίνουν 3-4 μεταγραφές.
Με τα νέα δεδομένα η κατάσταση γίνεται εξαιρετικά δύσκολη και ένας Θεός γνωρίζει αν θα ακολουθήσουν και άλλες προσφυγές.

 O Παύλος Κυριακίδης, ο Νίκος Ζιαμπάρης και ο Γιώργος Σαραμαντάς κατέθεσαν προσφυγή στον Ηρακλή.
 Οι τρεις ποδοσφαιριστές κατέθεσαν προσφυγή λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας.
 Ο Παύλος Κυριακίδης, ο Νίκος Ζιαμπάρης και ο Γιώργος Σαραμαντάς, διεκδικούν 55.000 ευρώ, 70.000 ευρώ και 35.000 ευρώ αντίστοιχα. Τα χρήματα που διεκδικούν οι τρεις παίκτες είναι δόσεις συμβολαίων του περασμένου και του φετινού έτους…


Το Σαββατοκύριακο υπήρξε άλλη μια τρανή απόδειξη ότι δεν υπάρχει ευρώ στον Ημίθεο και είναι άγνωστο, μέχρι που θα φτάσει αυτή η ιστορία.
 Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iraklis1908.gr  οι «κυανόλευκοι» αναγκάστηκαν να ζητήσουν αναβολή της αναμέτρησης Κέρκυρα- Ηρακλής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αιτία, ήταν η αδυναμία της ΠΑΕ να μεταβεί η αποστολή στο νησί των Φαιάκων και έτσι ζητήθηκε από την διοργανώτρια αρχή να αναβληθεί ο αγώνας, κάτι που έγινε δεκτό και από την μεριά της Κέρκυρας.
 Φυσικά η αναμέτρηση δεν έγινε ποτέ και θα οριστεί εκ νέου από την διοργανώτρια αρχή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν γίνονταν αποδεκτό το αίτημα, αυτόματα θα υπήρχαν ποινές στον Ηρακλή, αλλά τις απέφυγαν εξαιτίας της στάσης της Κέρκυρας και της διοργανώτριας αρχής.


πηγή www.iraklis1908.gr

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ