ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ :ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωσε εξέδωσε η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου ,να θυμίσουμε ότι ο Έβρος είναι ο κάτοχος του κυπέλλου Έβρου 2015-16 ,σχετικά με την Γ΄ φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου που θεωρεί ότι έγιναν περίεργα πράγματα στην κλήρωση του θεσμού.

Διαβάστε την ανακοίνωση

"Ο Έβρος Σουφλίου για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου αντιμετωπίζει αύριο το μεσημέρι την ΕΝΩΣΗ Άνθειας /Αριστείνου εκτός έδρας σε επανάληψη του περσινού τελικού που βρήκε την ομάδα μας να κατακτά ακόμα ένα τίτλο τα τελευταία χρόνια.
Σε σχέση με τη φετινή διοργάνωση οφείλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας για κάποια πράγματα τα όποια θεωρούμε περίεργα και καλούμε τους υπεύθυνους να μας απαντήσουν εάν είναι εφικτό.
Την περσινή περίοδο ο Έβρος Σουφλίου είχε τοποθετηθεί στον Βόρειο όμιλο του Νομού στις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο της ΕΠΣ και έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου με αντίπαλο τον αυριανό μας αντίπαλο που άνηκε όπως είναι φυσικό στο νότιο όμιλο. 
Φέτος λοιπόν και ενώ στην Γ' φάση του Κυπέλλου που μπαίνουν και οι ομάδες του Α τοπικού στη διοργάνωση υπάρχουν 22 συμμετοχές κάποιος θα περίμενε να χωριστούν στη μέση και να υπάρχουν έντεκα συμμετοχές σε κάθε όμιλο, η ΕΠΣ επέλεξε να μετακινήσει χωρίς λόγο και αιτία την ομάδα μας στο νότιο όμιλο με αποτέλεσμα ο μεν νότιος να έχει 12 ο δε βόρειος 10 ομάδες.

Και αν αυτό είναι περίεργο, υπάρχει κάτι ακόμα πιο περίεργο....

Στον Έβρο Σουφλίου μάθαμε ότι έγινε κλήρωση για την Γ' φάση του Κυπέλλου.... από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο του Έβρου!!!!!!!!

Ποτέ και κανείς δεν μας ειδοποίησε να παραβρεθούμε σε κλήρωση κυπέλλου όπως αρχικά το καλοκαίρι είχαμε ενημερωθεί στην κλήρωση τότε των πρωταθλημάτων.
Και πάμε τώρα στα αποτελέσματα της "κλήρωσης"
Ο Εβρος Σουφλίου είναι η μοναδική ομάδα από τις 22 που συμμετέχουν στο Κύπελλο που για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης θα πρέπει να παίξει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας και όλες τις φάσεις τις διοργάνωσης.
Πραγματικά άτυχοι αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν όλα τα παιχνίδια εντός έδρας.
Τώρα σε ποιους φέρθηκε καλά η κληρωτίδα καλύτερα να το αφήσουμε ασχολίαστο....
Ότι και να έχει γίνει όμως σαν Εβρος Σουφλίου και ως κάτοχοι του θεσμού οφείλουμε αύριο να παλέψουμε για την πρόκριση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του νομού.
Σίγουρα η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Συνεχίζουμε."

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ