ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Στον Ηρακλή Χεμάρρου  ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης ,καθώς αντικατέστησε τον  Θωμά Δουλγέρη.
Μόλις (10) δέκα ημέρες ήταν η παραμονή του έμπειρου προπονητή  στον Ηρακλή Χειμάρρου (στις 18 Σεπτεμβρίου) τέλειωσε η  συνεργασία καθώς δεν ευδοκίμησε η συνεργασία τους, στη θέση του ο  Παπαδόπουλος Γιώργος.
Ο προπονητής Μπάμπης Χρυσοστομίδης γνωστός στους φίλους του Έβρου, μιας και διετέλεσε  προπονητής από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο του 2015 στον Έβρο Σουφλίου (Γ εθνική)Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης γεννήθηκε στην Παλαιοκώμη Σερρών, στις 29-6-1971, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
 Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Ορφάνι Καβάλας, στην ΠΑΕ Καβάλας(93-94), στον "Ορέστη" Ορεστιάδας (94-95),Νίκη Βόλου(95-98), ΗΛΤΕΞ Λύκοι(98-99), Αναγέννηση Καρδίτσας(1999-2000),Αγερσανί Νάξου,Κοζάνη για να επιστρέψει ως παίκτης προπονητής στην Αμφίπολη(3 χρόνια) και να συνεχίσει ως παίκτης προπονητής στον Δραβήσκο(5 χρόνια), με τον οποίο πανηγύρισε άνοδο στην Δ΄Εθνική.
 Στον Δραβήσκο ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ασχολήθηκε καθαρά με την προπονητική.

 Δούλεψε στον Βισαλτιακό(Δ΄ Εθνική), Οδυσσέα Αναγέννησης(Γ΄Εθνική.), Άνω Μητρούσι, Νέα Ζίχνη(Δ΄ Εθνική.), Χείμαρρο, Παραλίμνιο, Έβρο Σουφλίου(Γ΄Εθνική), Νέστο Χρυσούπολης(Γ΄Εθνική), Άρη Ακροποτάμου, Ορφέα Ελευθερούπολης (Γ΄Εθνική), αλλά και στις Μικτές της ΕΠΣ Σερρών.


με πληροφορίες απο (serresgoal.gr)

Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com

 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ