ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΛΩΡΟΣ :ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016


Ο Μιχάλης Φλώρος μίλησε μετά από το παιχνίδι Έβρος Σουφλίου-Ενωση Άνθειας Αριστείνου 1-3  στην κάμερα του thrakiotis.com 


Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι ,οι ομάδες δεν έχουν βρει ακόμη τον ρυθμό τους ,είναι οι πρώτες αγωνιστικές ,υπήρχε και η διακοπή την προηγούμενη εβδομάδα ,και όπως φάνηκε μας επηρέασε πάρα πολύ.

Ξεκινήσαμε  πολύ νωχελικά ,ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι πριν μπει το γκολ,μετά  το  μηδέν ένα  η ομάδα ανέβηκε ,πίεζε εκμεταλλευτήκαμε το λάθος από τον τερματοφύλακα του Σουφλίου ,έγινε το μηδέν δυο και οι παίκτες μου πίστεψαν ότι εκεί τέλειωσαν όλα!

Όμως δεν έγινε έτσι ,από το πουθενά ο Έβρος Σουφλίου και με δέκα παίκτες  ξαναμπήκε στο παιχνίδι και διεκδικούσε με αξιώσεις να πάρει κάτι καλό.
Παρασυρθήκαμε διότι το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό με συνεχόμενες διακοπές με αποτέλεσμα να μην παίξουμε καθόλου καλό ποδόσφαιρο.
Σε γενικές γραμμές δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος ούτε από το παιχνίδι ούτε από την ομάδα μου,θέλουμε πολύ δουλειά να γίνουμε καλύτεροι και να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε μέσα στο γήπεδο.
Σε ερώτηση μας  που οφείλετε αυτή η πτώση  της ομάδας  του στο δεύτερο μέρος  παρ΄όλο που ο Έβρος  Σουφλίου έπαιζε με δέκα και στη συνέχεια με εννέα απάντησε:
 Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω και με 0-2  οι παίκτες μου πίστεψαν ότι  δεν χρειάζεται να κάνουμε  το κάτι παραπάνω έχουμε πάρει το τρίποντο, αλλά όπως είδατε το ποδόσφαιρο έχει διαφορετική άποψη.

Για την διαιτησία είπε:
 Στη σύντομη προπονητική μου καριέρα δεν έχω μιλήσει ποτέ μου για την διαιτησία, είναι κάτι που δεν ασχολούμαι  ,έχει  τύχη φορές, παίξαμε και αδικηθήκαμε  ,φορές που μπορεί να πήραμε παραπάνω από αυτό που έπρεπε, όμως εγώ δεν ασχολούμαι κοιτάω την ομάδα μου.
Από αύριο πάλι δουλειά γιατί έχουμε να πολλά να διορθώσουμε . 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ