ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ:ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας  εξέδωσε η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου με αφορμή τον αγώνα Εβρος Σουφλίου -Ένωση Άνθειας Αριστείνου 1-3 ,κάνει λόγο για διαιτητές  καμικάζι σε εντεταλμένη υπηρεσία και προσβολή της νοημοσύνης.
  
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Διαιτητές καμικάζι σε εντεταλμένη υπηρεσία δηλητηριάζουν τις Κυριακές μας καταστρατηγούν κάθε έννοια δικαίου και προσβάλλουν την νοημοσύνη όλων όσων ασχολούμαστε με το δύσμοιρο τοπικό ποδόσφαιρο του Έβρου.
Και αν την πρώτη αγωνιστική επιλέξαμε την σιωπή και αποδώσαμε τις λάθος αποφάσεις του διαιτητή σε βάρος μας (ακόμα ψάχνουμε στο βίντεο αν υπήρξε έστω και επαφή στο φάουλ με το οποίο προηγήθηκε η αντίπαλη ομάδα) στο λάθος της στιγμής η σημερινή διαιτητική τριάδα των Κεσούδη, Καραϊσκου και Παλαιοπάνη ξεπέρασε τα όρια του ανεκτού και της λογικής και με τις αποφάσεις τις θύμισε σε όλους μας παλιές σκοτεινές εποχές.
Ο Έβρος Σουφλίου, η ομάδα που εκπροσώπησε τον νομό μας επάξια επί μια και πλέον δεκαετία στις εθνικές κατηγορίες και έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες ποδοσφαιριστές και προπονητές του νομού να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο απαιτεί πλήρη ισονομία και δικαιοσύνη και καλεί τους υπευθύνους, από την Διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου μέχρι και την επιτροπή διαιτησίας ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθούν διαιτησίες όπως η σημερινή.
ΥΓ1 Μόνο μπράβο αξίζουν στους ποδοσφαιριστές μας.10 εναντίον 14 και μονό μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Έβρος.
ΥΓ2 Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την στήριξη και την κόσμια συμπεριφορά τους παρά τις προκλήσεις και τα λάθη που είχαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα. Το χειροκρότημα στο τέλος μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και υποσχόμαστε όλοι μας ότι σε λίγο καιρό θα γίνουμε καλύτεροι. .
ΥΓ3 Αυτονόητο ότι απαιτούμε από την επιτροπή διαιτησίας η συγκεκριμένη τριάδα διαιτητών να μην σφυρίζει ξανά αγώνα του Έβρου Σουφλίου".Δείτε το βίντεο από το παιχνίδι Εβρος Σουφλίου -Ένωση Άνθειας Αριστείνου
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ