ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ "ΟΡΕΣΤΗ" ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΒΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και ολόκληρη η "οικογένεια" του Ορέστη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αείμνηστου πλέον ποδοσφαιριστή και προπονητή Γαβριήλ Βρετόπουλου για την μεγάλη τους αυτή απώλεια .
Ως γνωστόν ο Γαβριήλ Βρετόπουλος επονομαζόμενος και "Μπέμπης" στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού μας, υπήρξε μια μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής.
Ως ποδοσφαιριστής διακρίθηκε σε πολλές ομάδες της Θράκης αλλά και άλλων περιοχών όπως με την Καστοριά και τη Δόξα Δράμας.
Ως προπονητής εργάστηκε με ζήλο και η προσφορά του ανεκτίμητη. Μερικές από τις ομάδες στις οποίες πρόσφερε είναι ο Άλεξ κατά κύριο λόγο, ο Ορέστης (1982 - 1983), το Διδ/χο, ο Πανθρακικός, τα Τρίκαλα κ.α.
Απεβίωσε στην Αλεξ/πολη στις 11/10/2016 σε ηλικία 77 ετών. Η εξόδιος ακολουθία του τελέστηκε στο ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξ/πολης.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.
Στην παρακάτω φωτογραφία είναι ο ίδιος ως ποδ/στής του Ορέστη σε φιλικό αγώνα της ομάδας μας, την περίοδο που ήταν προπονητής της. Δίπλα του και αριστερά όπως βλέπουμε ο Τόλης Μποζατζίδης.

e-mail:  pthrakiotis@mail.com

 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ