ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιορτή του αθλητισμού για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και την Ελλάδα το Run Greece!!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Έκλεισαν οι εγγραφές και στα 5χλμ του αγώνα Run Greece στην Αλεξανδρούπολη.

Το πρωί της Τρίτης οι εγγραφές έσπασαν κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα να πιάσει το “ταβάνι” των 1900 συμμετοχών και ο αγώνας των 5χλμ. 

Ήδη από την Δευτέρα είχαν κλείσει οι εγγραφές των 10χλμ. 

Συνεχίζονται πια μόνο οι εγγραφές στον παιδικό αγώνα, μέχρι και αύριο Τετάρτη, έως την συμπλήρωση των 700 συμμετοχών που προβλέπονται.

Το επόμενο ραντεβού με τους δρομείς δίνεται το Σάββατο στο Νομαρχείο για την παραλαβή του αθλητικού υλικού.


Μήνυμα δημάρχου Αλεξανδρούπολης

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό η πόλη της Αλεξανδρούπολης και οι δημότες της καλωσορίζουν για τρίτη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση “Run Greece”, τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που υλοποιείται από το ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 Μετά την αξέχαστη εμπειρία των δύο προηγούμενων ετών, τις αναμνήσεις και τα χαμόγελα, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες να βγουν στους δρόμους και να λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή διοργάνωση υιοθετώντας και μεταδίδοντας το μήνυμα του "ευ αγωνίζεσθαι", των οφελών που προκύπτουν από τη σωματική άσκηση και του εθελοντισμού.
 Το "Run Greece" αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία - αφετηρία για όλους μας να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να βάλουμε τον αθλητισμό στη ζωή μας. Εύχομαι η φετινή διοργάνωση να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ συμμετοχών για να μπορέσουν όλοι μέσα από τη δράση αυτή να αντλήσουν την ικανοποίηση των ιδιαίτερα σημαντικών αξιών της συμμετοχής και της επίτευξης του στόχου. Το "Run Greece" ας αποτελέσει το έναυσμα για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής εφάμιλλο με τις αξίες του αθλητισμού, της σωματικής άσκησης και του εθελοντισμού.

 Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης Μήνυμα  Προέδρου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 

 Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας και Θράκης και όλα τα σωματεία της ένωσης μας, καλωσορίζουν το 3ο RUN GREECE Αλεξανδρούπολης, το μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός της περιοχής μας, ένα αγώνα Πανελλαδικού και διεθνούς επιπέδου. Ο κορυφαίος αυτός αγώνας δρόμου έχει καταστήσει την περιοχή της Θράκης, πρωταγωνίστρια των μεγάλων αγώνων του ΣΕΓΑΣ, με μεγάλη προβολή Πανελλαδικά, αλλά και «αγωνιστικό κράχτη» για τις γείτονες χώρες. Παρόλο που η συνεργασία δεν βρίσκεται στα πρώτα προσόντα των Ελλήνων, ο αγώνας αποτελεί μοντέλο συνεργασίας, με συνδιοργανωτές το ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ, την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους οποίους και ευχαριστούμε για την ένθερμη ανταπόκριση τους. Η συμμετοχή των κριτών του στίβου, δεκάδων εθελοντών από κοινωνικές ομάδες, η μεγάλη βοήθεια του στρατού και της αστυνομίας, εξασφαλίζουν την αξιοπιστία του αγώνα και την ποιοτική του διεξαγωγή. To Run Greece ισορροπεί μεταξύ αγωνιστικού και μαζικού αθλητισμού, ο οποίος και αποτελεί την βάση για την υγεία και την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών της περιοχής μας. Οι προηγούμενες δύο διοργανώσεις με συμμετοχή αθλητών όλων των σπορ, πολλών συμπολιτών μας οι οποίοι καθημερινά βαδίζουν ή τρέχουν για την βελτίωση της υγείας τους, αλλά και μεγάλο αριθμό ανθρώπων που θέλουν να κάνουν το βήμα για αλλαγή στάση ζωής, εξασφαλίζουν την επιτυχία και του 3ου RUN GREECE της Αλεξανδρούπολης. Σημαντικό σημείο του αγώνα είναι η ευκαιρία που δίνεται στα μικρά παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πιο φυσικό άθλημα, τον δρόμο, ενισχύοντας στο μέλλον το δυναμικό των τοπικών σωματείων στίβου. 

Πασχάλης Μπούμπας 
 Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακεδονίας και Θράκης
Επιμέλεια: panos Thrakiotis


e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ