099

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under: ,

ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ

Από χθες το βράδυ και μέχρι πριν από λίγο που ήρθε από την Αθήνα η προφορική διαβεβαίωση ότι το παιχνίδι της Δόξας, που σημειωτέον δεν ήταν στο πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Σε τέτοια περίπτωση, το ματς θα γίνει προσεχώς στις Σέρρες, μετά την εγγραφή των «Μαυραετών» στα μητρώα της ΕΠΣ Σερρών, ή και στη Δράμα, αν την Παρασκευή εκπέσει στο Διαιτητικό η αρχική απόφαση κατά της ΕΠΣ Δράμας και υπάρχει δικαίωση για την Ένωση και κατ’ επέκταση ανακούφιση στη Δόξα, που θα γλιτώσει το… ξεσπίτωμα.


 Δόξα Δράμας: Ανοιχτή επιστολή στην ΕΠΟ:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη της Ε.Π.Ο. Ολόκληρη η Δραμινή κοινωνία και όχι μόνο οι φίλαθλοι της ΔΟΞΑΣ στην πόλη μας. σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι ανάστατοι με την είδηση της πιθανής ματαίωσης του αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Καμπανιακό.
 Σας γνωρίζουμε ότι η ιστορική ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ανεξάρτητα από την κατηγορία που σήμερα αγωνίζεται, δίδαξε αθλητικό ήθος στο πανελλήνιο κατά το παρελθόν και αποτέλεσε πρότυπο επαρχιακής ομάδος. Όλα αυτά σας είναι γνωστά. Ενόψει τούτων, ο αγώνας επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί, γιατί η ΔΟΞΑ μπορεί να εντάσσεται τυπικά στην Ε.Π.Σ. Δράμας αλλά ουσιαστικά ανήκει σε ολόκληρη την Δράμα και σε όσους σε ολόκληρο τον κόσμο «ανατριχιάζουν» και «σκιρτούν» στο άκουσμα των επιτυχιών της ομάδος κατά το παρελθόν, για τις οποίες μόνο θετικές αναμνήσεις υπάρχουν και σήμερα με την προσπάθεια που καταβάλλεται από τον χορηγό μας, τους φιλάθλους μας σε ολόκληρο τον κόσμο και σύσσωμο το Δραμινό λαό, δημιουργούνται ευνοϊκές προοπτικές για το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Συνεπώς ,επιβάλλεται από εσάς να δοθεί άμεση λύση, η οποία δεν είναι άλλη από την διεξαγωγή του αγώνα με οποιονδήποτε τρόπο. Με την απόλυτη πεποίθηση ότι θα επικρατήσει η λογική, αναμένουμε άμεσα την θετική σας πρωτοβουλία ώστε να επέλθει η ηρεμία, στην ανάστατη με τις τελευταίες εξελίξεις πόλη μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ». Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:   pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε hit counter

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com