ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Απόλλων Καλαμαριάς τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, χάνει τον αγώνα με τον Βατόλακκο στα χαρτιά με 3-0 και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.

Για αντικανονική συμμετοχή του Ορέστη Μένκα και υπέρβαση του επιτρεπτού ορίου συμμετοχής ξένων ποδοσφαιριστών στον αγώνα με την ΑΕΠ Βατολάκκου.


 Η απόφαση είναι εφέσιμη εντός διαστήματος 5 ημερών για τον Απόλλωνα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

 Αριθμός απόφασης 211/2016 Υπόθεση: Ένσταση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ Η ΔΟΞΑ» κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ».

 Απόφαση: Δικάζει παρόντων του ενισταμένου και του καθ’ ου η ένσταση σωματείων. Δέχεται την ένσταση. Επιβάλλει στο καθ’ ου η ένσταση σωματείο με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» τις εξής πειθαρχικές ποινές:
 α) απώλεια του αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών περιόδου 2016-2017 μεταξύ των ομάδων των σωματείων με τις επωνυμίες «ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-Α.Ε.Π.» και «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ», που έλαβε χώρα στις 11-9-2016 στο «ΔΑΚ Γρεβενών», με τέρματα 3-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας («ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-Α.Ε.Π.»),
β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ. Γίνεται μνεία ότι κατά αυτής της απόφασης χωρεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών για τους διαδίκους και δώδεκα (12) ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων από τη σύμφωνα με το Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. γνωστοποίηση της απόφασης σε αυτούς.»Επιμέλεια: panos Thrakiotis

e-mail:  pthrakiotis@mail.com

 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ