099

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under: ,

ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ & ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ

 «Ήδη  ο θεσμός  διανύει  αισίως το 5ο  έτος με απόλυτη επιτυχία. Μέσα  από την ωραία αυτή  αθλητική δράση  όλες οι ακαδημίες από κοινού   στηρίζουμε με περίσσιο αθλητικό, παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό  πνεύμα  όλα τα παιδιά αυτών των τόσο ευαίσθητων ηλικιών που  βρίσκονται σε  καθημερινή  βάση στα γήπεδα του νομού μας.   Έτσι από κοινού  έχουμε τη δυνατότητα να αναπροσαρμόσουμε την κοινωνική, αθλητική και αγωνιστική διάσταση του πανέμορφου αυτού αθλήματος.  Παράλληλα  να προάγαμε την  αθλητική παιδεία και αγωγή  , μέσα από το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ
    Την τρέχουσα χρονιά  (2016-2017) έχουμε τη μεγάλη χαρά το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ να ανοίγει τα φτερά του και στο Βόρειο Έβρο με έξι (6) ακαδημίες να δίνουν το ραντεβού. 

Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί  ιδιαιτέρα .
Με την ευκαιρία ευχαριστώ θερμά το μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου μας  κ. ΧΡΗΣΤΟΥΔΗ  ΧΡΗΣΤΟ  , τους προπονητές υποδομών κκ ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ & ΧΑΤΖΗΣΤΑΝΤΣΙΔΗ ΣΑΚΗ για την πρωτοβουλίες που ανέλαβαν  προς τη   κατεύθυνση αυτή.
   Συγχαίρω όλες τις ακαδημίες του Νομού για το εξαιρετικό συνεργατικό πνεύμα που επιδεικνύουν στην προσπάθεια αυτή , όπως και τους φίλους γονείς για την υποστήριξη όλων των παιδιών  και το πανέμορφο αθλητικό και παιδαγωγικό περιβάλλον που δημιουργούν.  Άλλωστε αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τυχόν μας χωρίζουν.
                    
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ 2016-2017
Α’ ΦΑΣΗ  ( Α΄ΓΥΡΟΣ ) :Οκτώβριος  - Νοέμβριος  2016
Β ‘ ΦΑΣΗ  ( Β’ ΓΥΡΟΣ) : Μάρτιος  –Μάιος 2017
ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ :  ΣΑΒΒΑΤΟ 20/5/2017  ( ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ)  &
                          ΣΑΒΒΑΤΟ  27-05-2017 ( ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ)
Παράλληλες δράσεις:
ü  Τουρνουά κοινωνικής αλληλεγγύης

ü  Διανομή αθλητικού  οδηγού  


Επιμέλεια: panos Thrakiotis


e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com