ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ 12.500 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΧΟΡΟ ΟΜΑΛ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η καταγραφή ενός γεγονότος στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες είναι ένα γεγονός που μένει στην ιστορία.
 Όμως αυτό που έζησαν το βράδυ της Τρίτης πολύ περισσότερα από 10.000 άτομα κάθε ηλικίας, Πόντιοι και μη, στο χώρο γύρω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην ψυχή και στη μνήμη τους.
Όπως αναφέρει το pontos-news.gr, Οι κεντρικότατες οδοί Αγγελάκη, Στρατού, Γ΄ Σεπτεμβρίου, και το ρεύμα της Εγνατίας προς ανατολικά, οι δρόμοι που κυκλώνουν το εκθεσιακό κέντρο, οι πολύβουοι από αυτοκίνητα σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο, από τις 23:00 περίπου το βράδυ και για περισσότερο από μισή ώρα γέμισαν ποντιακή ψυχή, ποντιακούς ρυθμούς, από άτομα που χόρεψαν χαμογελαστά και με πείσμα για να καταγράψουν στην παγκόσμια ιστορία τον μεγαλύτερο χορό ομάλ’ που χορεύτηκε ποτέ!

Οι αδερφοί Τσαχουρίδη, από τη σελίδα τους στο Facebook «Ψυχή και Σώμα», έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πρώτο βίντεο από drone που δείχνει τη μεγαλειώδη συμμετοχή στην προσπάθεια επίτευξης ρεκόρ Γκίνες με τον ποντιακό χορό ομάλ’. «Συμμετείχαν πάνω από 12.500 άνθρωποι», λέει στο pontos-news.gr ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης.
Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ