ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΟΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Σε καταγγελία της σύμβασης του συμβολαίου του Μαρίνου Ουζουνίδη προχωρά ο Πανιώνιος, μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου Οι συζητήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Ολυμπιακό τού έδειξαν την «πόρτα» της εξόδου από τον Πανιώνιο.

 Ο Πανιώνιος με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι θα καταγγείλει τη σύμβαση του συμβολαίου του Μαρίνου Ουζουνίδη, ύστερα από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

 «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθιστά σαφές προς τον φίλαθλο κόσμο της, πως στην ομάδα μας θέση έχουν μόνο αυτοί που συντάσσονται με το όραμα μας, για έναν μεγάλο ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Στο πλαίσιο αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας.
 Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να γνωρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας, θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γι αυτή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 Κατόπιν τούτων, το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του, καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ