ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ,ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΥΧΕΡΟΥ 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

Ο Έβρος στο Τυχερό  χθες "αγκάλιασε" και συγκίνησε τον Θάνο και τον Μίλτο 

Είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε τον Θάνο Μικρούτσικο και Μίλτο Πασχαλίδη στο 14ο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού 2016 ,αφού τους καλωσορίσαμε στο Τυχερό  αποδέχθηκαν με χαρά να κουβεντιάσουν  και να μοιραστούν για λίγο  μαζί μας αυτό το όμορφο αλλά και συνάμα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι!!.


Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης ένωσαν δυνάμεις τους  μαζί αυτό το καλοκαίρι.


Ρωτήσαμε τον Θάνο γιατί με τον Μίλτο:

 Θάνος Μικρούτσικος: O  Μίλτος Πασχαλίδης είναι η Αιχμή του δόρατος των Ελλήνων τραγουδοποιών -της μετά από εμένα γενιάς-  ,έχει γράψει σπουδαία τραγούδια,αλλά είναι και ο μόνος  ενδεχομένως  πια από τους τραγουδοποιούς που μπορεί να τραγουδήσει τραγούδια άλλων συνθετών και επομένως είναι αυτονόητο ότι με συνέφερε πολύ αυτή η συνεργασία.

Και ο Μίλτος Πασχαλίδης: Για μένα ο Θάνος και όχι μόνο, είναι ο τελευταίος ενεργός συνθέτης της γενιάς του σήμερα ,ο μεγαλύτερος συνθέτης που αυτή τη στιγμή ακόμη γράφει και δημιουργεί και τραγουδάει, υπό αυτή την έννοια όταν σου δίνεται η ευκαιρία να ξανά παίξεις μαζί του δεν την αφήνεις.

Θάνος: Τώρα όμως είμαστε πιο ώριμοι και οι δύο. 

Το ταξίδι των συναυλιών ξεκίνησε στις 3 Ιουνίου 2016 πως σχολιάζουν την έως τώρα διαδρομή . 

 Θάνος: Για να είμαστε ειλικρινείς ,εάν κρίνουμε μόνο από την δική μας περίπτωση θα μπορούσαμε να πούμε όλα πήγανε καλά, αλλά κοιτώντας και δεξιά κι αριστερά γιατί πρέπει να το πούμε αυτό,το δικό μας το επάγγελμα υφίσταται μια πίεση απ΄τη κρίση πάνω από 70%  ανεργία. 
Συνεπώς εάν μας ρωτάτε για μας τους δυο, θα σας απαντήσουμε ότι πήγαμε εξαιρετικά,αλλά δεν είναι έτσι .... 

 Μίλτος : Ούτε σώζεται έτσι η κατάσταση,εάν πρόκειται να βγούνε τριάντα ή σαράντα συνάδελφοι και να κάνουν συναυλίες εκ των οποίων οι εικοσιπέντε δεν βγαίνουν (..)έτσι κι αλλιώς ,βγαίνουν οι δεκαπέντε και επιβιώνουν οι τρεις ε.... κάτι δεν πάει καλά! Δέχεται κρίση ο πολιτισμός 

 Θάνος: Το φεστιβάλ Τυχερού είναι πολύ σημαντικό και να το αγκαλιάσει η ευρύτερη περιοχή . 

 Μίλτος: Και όπως φαίνεται και μαθαίνουμε το αγκαλιάζει η περιοχή είναι η 14η χρονιά.

 Θάνος: Να το αγκαλιάσει και πάνω σε αυτή τη βάσει που προείπαμε ,γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό ,όχι για μας αν θέλετε ,αλλά για την ίδια την περιοχή ,όταν λέμε ανάπτυξη τι εννοούμε,μέσα από τι? θα βγάλετε ατσάλι έτσι ξαφνικά? ένα από τα βασικά είναι και ο πολιτισμός.


 Ευχαριστούμε θερμά τον Θάνο Μικρούτσικο τον Μίλτο Πασχαλίδη !!
Επιμέλεια: panos Thrakiotis

e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ