ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΣΤΙ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 2016-17

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Aλλαγή δεδομένων της τελευταίας στιγμής για την κλήρωση της ΕΠΣ Έβρου…
Η προγραμματισμένη κλήρωση που ήταν να γίνει τη Δευτέρα 5/9 στην Αλεξανδρούπολη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης άλλαξε ημερομηνία… και αυτό λόγω ορισμένων σωματείων που  έστειλαν τις συμμετοχές  την τελευταία στιγμή .

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ΕΠΣ Έβρου θα διευκολύνει τα σωματεία  να λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα 2016-17  με νέα ημερομηνία κλήρωσης μια εβδομάδα αργότερα,τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα και  στο ίδο μέρος .
Α Έβρου ένας όμιλος με 12 ομάδες.
Τρεις θα είναι και φέτος ,οι όμιλοι στη Β κατηγορία με 12 ομάδες ,ενώ  ένας όμιλος θα έχει 13. 
Ο  Α.Σ Πέπλος δεν έστειλε συμμετοχή ,το Παλιούρι δηλώνει και πάλι παρόν όπως και ο Αρης Πραγγίου (Κ-20 ΑΕΔ),ο Α.Ο.Τυχερού θα αγωνιστεί κανονικά και την δεύτερη χρονιά στη Β κατηγορία στον κεντρικό όμιλο ,ενώ η Ασπίδα Βρυσούλας φέτος θα αγωνιστεί στον Νότιο όμιλο .

Η νέα καινοτομία στην ΕΠΣ Έβρου θα την δούμε φέτος στο κύπελλο , προημιτελικός και ημιτελικός, οι αγώνες φέτος θα είναι διπλοί,εντός και εκτός.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και με δεδομένη την ευχέρεια χρόνου- αφού δεν υπάρχει η πίεση διεξαγωγής του τελικού πλέον -η αλλαγή αυτή θα δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο θεσμό του κυπέλλου καθώς οι ομάδες που φτάνουν δυο βήματα πριν τον τελικό αγωνιστικά είναι δυνατές κι έτσι οι διπλοί αγώνες θα αυξήσουν το βαθμό δυσκολίας της πρόκρισης. 

Α Έβρου ένας όμιλος με 12 ομάδες Πρωταθλητής  Α Έβρου (χωρίς πλει οφ ,υπήρχαν κάποιες σκέψεις)αναδεικνύεται αυτός που θα τερματίσει στην πρώτη θέση από το πρωτάθλημα 2016-17 και αυτόματα κερδίζει την άνοδο  στη Γ εθνική κατηγορία.
υποβιβάζονται στη Β κατηγορία δυο ομάδες.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε hit counter

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ