ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Φεύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις  ο ποδοσφαιριστής Ταξιάρχης Παπαδημητρίου  και μόνο καλά λόγια έχει να πει με ένα μήνυμα που έγραψε στο facebook γεμάτο ευχαριστίες στους ανθρώπους της Α.Ε.Σ.Ορφεύς Σοφικού.

Διαβάστε το παρακάτω μήνυμα του Ταξιάρχη  Παπαδημητρίου:
"Μετά από 4 συνεχόμενα χρόνια σ αυτήν την ομάδα σ αυτό το χωριό έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις, γνωρίζοντας ξεχωριστούς ανθρώπους κάνοντας μόνο φίλους από τον πρόεδρο, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μέχρι τους απλούς ανθρώπους του χωριού.... ήρθε η ώρα (λόγω μετάθεσης κ μόνο) να αποχωρήσω. Αυτά τα λίγα λόγια δεν μπορούν ούτε στο ελάχιστο να περιγράψουν αυτά που έχω περάσει όλο αυτόν τον καιρό χάρη  στην την ΟΜΑΔΑ.
Το μόνο που θέλω να ευχηθώ (υγεία εννοείτε) είναι η καινούργια διοίκηση να φτάσει τον Α.Ε.Σ.Ορφεύς Σοφικού Έβρου όσο ψηλότερα γίνεται και να πετυχαίνει κάθε σεζόν τους στόχους που θέτει."

Η ανάρτηση


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

1 σχόλιο

  1. Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο πρώτα και μετά ποδοσφαιριστη Ταξιάρχη που τίμησε την φανέλα της Λεπτής όσο λίγοι και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις του εύχομαι υγεία και καλή σταδιοδρομία σε ότι και να κάνει!
    Αντώνης Παραπαγκίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ