099

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Filled Under: , , ,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ


Όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, τέσσερις είναι οι παίκτες που ανακοινώθηκαν ενόψει της νέας περιόδου  και ισάριθμες  είναι οι αποχωρήσεις .
Λειβαδίτης Γιώργος ,Ματθιουδάκης Γιώργος (Ομόνοια Λυκόφης) Χρήστος Σιδεράς , Ανδρονικίδης Στέλιος (Α.Ο.Κορνοφωλιάς)
Εκτός από τους Δραγανίδη,Εμρέ,Λειβαδιώτη και Φακίτσα που αποχώρησαν από τη δύναμη της ομάδας όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές παραμένουν στο ρόστερ και υπολογίζονται από τον Πασχάλη Ζαπαρτίδη.
Αποφασίστηκε επίσης ότι για να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να συντρέχουν προσωπικοί σοβαροί λόγοι και με την προϋπόθεση  να υπάρξει αντικαταστάτης του.
Τέλος η διοίκηση απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους  να σταθούν δίπλα στην ομάδα και στην νέα διοίκηση ,για να παραμείνει  ο Έβρος Σουφλίου σε υψηλό επίπεδο.

 Η ανακοίνωση του σωματείου:

Το Δ.Σ του "Εβρου" Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Λειβαδίτη Γεωργίου (Ομόνοια Λυκόφης), Ματθιουδάκη Γεωργίου (Ομόνοια Λυκόφης), Σιδερά Χρήστου (ΑΟΚ) και Ανδρονικίδη Στυλιανού (ΑΟΚ) οι οποίοι και θα ενισχύσουν την ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Παράλληλα αποχώρησαν από την ομάδα μας οι Δραγανίδης Πασχάλης, Μεμέτ Εμρέ, Λειβαδιώτης Άγγελος και Φακίτσας Λάμπρος.
Τους ευχαριστούμε για όσα προσέφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνεχεία τόσο σε προσωπικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.
Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε ότι πλην των τεσσάρων προαναφερθέντων παιχτών κανείς άλλος δεν έχει αποχωρήσει από την ομάδα, όλοι παραμένουν κανονικά στο ρόστερ και υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας μας για την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αποφασίστηκε επίσης ότι για να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί προσωπικοί λόγοι και αυτό θα γίνει μόνο αν βρεθεί αντικαταστάτης του.
 Τέλος απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε φίλαθλο του Έβρου Σουφλίου να σταθεί δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο του ώστε η ομάδα μας να παραμείνει στο επίπεδο που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
 Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com