ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ ΕΠΤΑ

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016


Ακόμη δυο μεταγραφές ολοκλήρωσε η ομάδα του Σωτήρη Κυλιτζίδη έφτασε στις επτά μεταγραφικές κινήσεις καθώς μετά τους  Δημήτρη Μεσονύχτη, Κωνσταντίνο Θεοχαρίδη, Παναγιώτη Δουλάκη,Τόμι Ψαθά, Θέμη Μπαλλάκη ,θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν και ο  Δημητρακάκης Γιώργος  και ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός  Τσουρπούδης Θεόδωρος .

Η ανακοίνωση:
Στην τελευταία ημέρα του καυτού Ιούλη η διοίκηση του Ορφέα Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση προκειμένου να ανακοινώσει την απόκτηση δύο ακόμη μετεγγραφών.
Ποδοσφαιριστής του Ορφέα θεωρείται (και πάλι!!) από σήμερα ο μέσος Γιώργος Δημητρακάκης επιστρέφοντας κυριολεκτικά στο σπίτι του μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας ώστε να προσφέρει με τη σειρά του τα μέγιστα στο σύνολο της ομάδας.
 Ενώ με το έμβλημα του Ορφέα Σοφικού στο στήθος θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική χρονιά και ο μεσοεπιθετικός Θεόδωρος Τσουρπουδης, παίκτης ο οποίος ευθύνεται κατά ένα σημαντικό βαθμό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνάμα την άνοδο στην Α' κατηγορία του Ο.Φ.ΙΣΑΑΚΙΟΥ τη σεζόν 2014-2015.Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ