ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής 8 ομίλων με 14 ομάδες

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Τελικά σε 8 ομίλους των 14 ομάδων θα διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής- περιόδου 2017-2018. 
 Σε αυτήν την απόφαση προχώρησε η ΕΠΟ μετά την πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που πριν λίγες ημέρες είχε ενημερώσει ότι η Γ΄ Εθνική θα διευρυνθεί, ώστε να ανέρχονται απ΄ ευθείας οι πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ της χώρας χωρίς τα περιβόητα μπαράζ. 
 Ωστόσο επειδή έγινε αντιληπτό ότι τα κουκιά με τους 6 ομίλους... δεν έβγαιναν, μιας και από κάθε όμιλο θα έπρεπε να υποβιβάζονται τουλάχιστον 9 ομάδες 
- σε κάποιους ίσως και δέκα, τελικά πάρθηκε η απόφαση να πάμε σε πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής 8 ομίλων με 14 ομάδες ενώ συνολικά θα υποβιβάζονται 56 ομάδες - όσες και οι πρωταθλήτριες ομάδες που θα ανεβαίνουν από τα τοπικά πρωταθλήματα. 
 Η είδηση ωστόσο είναι ότι από τις 8 πρωταθλήτριες ομάδες ομάδες του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της περιόδου 2017-2018 θα ανεβαίνουν στην Β΄ Εθνική, κατόπιν από αγώνες μπαράζ μόνο οι 4 ομάδες. 
 Δηλαδή θα έχουμε το πρωτοφανές για πρωτάθλημα Εθνικής Κατηγορίας να μην κερδίζουν άνοδο οι μισές πρωταθλήτριες ομάδες της Γ΄ Εθνικής!! 

 Ράβε .. ξήλωνε με το Κύπελλο.. 
 Στις ειδήσεις επίσης της ημέρας το ράβε .. ξήλωνε με το κύπελλο Γ΄ Εθνικής, το οποίο λειτούργησε για δύο χρονιές, καταργήθηκε πέρυσι, και το επαναφέρει η ΕΠΟ από την νέα περίοδο


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis

e-mail:  pthrakiotis@mail.com
  Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ