ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ: ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ - ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ Κ17-Κ19 ΤΟΥ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016


Στο γήπεδο Φλαμουλίου και με αρκετές συμμετοχές νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκαν  τη  Δευτέρα (25/7) 'εως και 29/7  οι δοκιμαστικές προπονήσεις για την στελέχωση των ομάδων Κ17 ( έφηβοι) και Κ19 (Νέοι) του Α.Ο. Τρίκαλα.
Συμμετείχαν  παιδιά γεννηθέντα τα έτη 1997 έως και 2000.

Υπεύθυνος των δοκιμαστικών  ο κ. Γιάννης Καλιτζάκης και συνεργάτες του  οι κ.κ. Κώστας Μπούτας και Δημήτρης Ζήκος.

Από την ομάδα της   ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ  2014  συμμετείχαν στα δοκιμαστικά  για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Τσακανίκας και Σάββας Χατζηκωνσταντινίδης


Η σχετική ανάρτηση του Σωματείου :

" Το 2ήμερο 26 και 27 Ιουλίου οι 2 μικρότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές του σωματείου μας, οι Κωνσταντίνος Τσακανίκας και Σάββας Χατζηκωνσταντινίδης, συμμετείχαν στα δοκιμαστικά της ομάδας των Τρικάλων, για την Κ17-Κ19 του ΑΟΤ.

 Η παρουσία μας στα Τρίκαλα μας γέμισε περηφάνια και χαρά, καθώς και οι 2 ποδοσφαιριστές μας επιλέχτηκαν από την ομάδα των Τρικάλων, για να συνεχίσουν την καριέρα τους εκεί.
 Η απόφαση βέβαια για να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους, είναι δική τους και των οικογενειών τους.

Η ΑΕΚ Έβρου, όπως έκανε όλες τις ενέργειες και τις επαφές για να συμμετέχουν οι βενιαμίν της ομάδας στα συγκεκριμένα δοκιμαστικά, θα κάνει ότι μπορεί για τους ποδοσφαιριστές, και γενικά όσους συμμετέχουν στα κοινά της ομάδας μας.
Ήρθαμε να δώσουμε το διαφορετικό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, και να προσπαθούμε να δώσουμε ευκαιρίες για εξέλιξη στους αθλητές μας.
Η προσπάθεια μας για τα 2 αυτά παιδιά δε σταματάει εδώ, και επίσης η προσπάθεια μας δε σταματάει στα 2 αυτά παιδιά.
Κάναμε μια αρχή, πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες. 
Γνωρίσαμε ανθρώπους του ποδοσφαίρου που εκτίμησαν το γεγονός, ότι ένα ερασιτεχνικό σωματείο ενδιαφέρθηκε για τους αθλητές του, και μιλήσαμε με καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΑΟ Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία τους, τον υπεύθυνο των δοκιμαστικών κ Γιάννη Καλιτζάκη και ευχόμαστε στην ομάδα τους να εκπληρώσει όλους τους αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς της στόχους.
Βέβαια το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στον άνθρωπο που από πέρσι ασπάστηκε τη φιλοσοφία μας, και βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, τον προπονητή μας, και σίγουρα πολλά περισσότερα από απλά προπονητής, Νίκο Γελαδάρη, που στερήθηκε τα πάντα τις 2 αυτές ημέρες και συνόδευσε τα παιδιά αφιλοκερδώς, στο ταξίδι κυνηγώντας το όνειρο τους.
Η ΑΕΚ Έβρου ανήκει σε όλους τους Αεκτσήδες στην Αλεξανδρούπολη και έχει ως στόχο να ενώσει. Την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται σας καλούμε και σας περιμένουμε δίπλα μας, δίπλα στην ομάδα μας, δίπλα στην ΑΕΚ Έβρου "
Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ