ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε 47χρονη κατά την μεταφορά της με το λιμενικό σκάφος από τη Σαμοθράκη

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης για περιστατικό θανάτου 47χρονης ασθενούς κατά την διάρκεια διακομιδής της με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμάνι της Σαμοθράκης για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
 Συγκεκριμένα, η ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης και στη συνέχεια με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επιβιβάστηκε συνοδεία ιατρού σε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προκειμένου να διακομισθεί στην Αλεξανδρούπολη διότι έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Κατά την διάρκεια του πλου, η ασθενής παρουσίασε σημεία καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Άμεσα με τον κατάπλου του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, η ανωτέρω παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, το οποίο πραγματοποίησε καρδιογράφημα στην 47χρονη και διαπίστωσε το θάνατό της.
 Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών Π.Γ.Ν. Α. για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


faros-24.gr

e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ