099

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Filled Under: ,

Γκότσης Νικόλαος: Συγχαρητήρια στον αθλητή Καραξάνη Άγγελο- Ευγένιο από τις Φέρες

Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή μας ΚΑΡΑΞΑΝΗ ΑΓΓΕΛΟ-ΕΥΓΕΝΙΟ ο οποίος το Σάββατο 25-6-2016 στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής στη Σόφια Βουλγαρίας διακρίθηκε και τιμήθηκε με μετάλλια συμμετέχοντας με την Ομάδα του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης.
 Ο Καραξάνης Άγγελος - Ευγένιος, 11 έτών σήμερα, μαθητής της ΣΤ΄ του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Φερών ξεκίνησε να ασχολείται με την ενόργανη Γυμναστική στον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Φερών «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και από πέρυσι ανήκει στη δύναμη του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (ΟΕΓΑ).
Στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής στη Σόφια Βουλγαρίας ο ΟΕΓΑ κατατάχθηκε στη 2η θέση και ο αθλητής μας Καραξάνης Άγγελος – Ευγένιος κατατάχθηκε στην 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, 3ος στους κρίκους , στο δίζυγο και στον ίππο με λαβές, με αποτέλεσμα να επιστρέψει με 7 μετάλλια, και να μας δώσει μεγάλη χαρά.
Ευχόμαστε στον νεαρό αθλητή μας καλή συνέχεια στον δύσκολο δρόμο της ενόργανης γυμναστικής και δύναμη ώστε να διακρίνεται και στο μέλλον!

 Ο Αντιδήμαρχος Φερών & Πρωτογενούς Τομέα
Γκότσης Νικόλαος


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com