ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εισαγγελέας επιχείρησε να συλλάβει τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Πριν ξεκινήσει η εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΚΑΪ αστυνομικοί από το τμήμα του Πειραιά, δίχως να έχουν ένταλμα σύλληψης, ζήτησαν να τους ακολουθήσουν και να μην βγει στον «αέρα» η εκπομπή η οποία αφορούσε καυτούς διαλόγους με παράγοντες και δημοσιογράφους.

 Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 02:00 τα ξημερώματα στα γραφεία του ΣΚΑΪ έφτασε και η αντεισαγγελέας προκειμένου να συλλάβει τον Κυριάκο Θωμαΐδη, κάνοντας έρευνες σε όλους του ορόφους δίχως όμως να βρει τον δημοσιογράφο, αποχωρώντας μετά από περίπου μισή ώρα.

Μάλιστα η μικρή επιχείρηση καλύφθηκε και σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση αν και η εκπομπή ήταν μαγκητοσκοπημένη .


 Είχε προηγηθεί σήμα για να μην προβληθεί η χθεσινοβραδινή εκπομπή του κ. Θωμαΐδη, ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ , ωστόσο δεν υπήρχε ένταλμα και η εκπομπή μεταδόθηκε κανονικά.
 Για περίπου 40 λεπτά η εισαγγελέας έκανε εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλο το κτήριο, σε τρεις ορόφους, για να εντοπίσει τον δημοσιογράφο κάτι το οποίο όμως δεν κατέστη εφικτό και η εισαγγελέας αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του σταθμού στις 2:40.

Τα περιπολικά παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό και τελικά αποχώρησαν.
Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΣΚΑΪ: 

 Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑϊ" κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΙ προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο.
 Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ, Ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας!


Δείτε εδώ το Βίντεο 


(δείτε τους διαλόγους σοκ εδώ)

Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ